:

Hvordan virker AirTag?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan virker AirTag?
  2. Hvorfor bipper min AirTag?
  3. Hvad er AirTag tracker?
  4. Hvor langt rækker en AirTag?
  5. Hvad er AirTag nøglering?
  6. Hvordan oplades AirTag?
  7. Hvad koster en AirTag?

Hvordan virker AirTag?

Hvordan virker den? Din AirTag udsender et sikkert Bluetooth-signal, som kan registreres af enheder i nærheden via Find-netværket. Disse enheder sender din AirTags placering til iCloud – hvorefter du kan åbne Find-appen og se placeringen på et kort. Hele processen er anonym og krypteret for at beskytte dit privatliv.

Hvorfor bipper min AirTag?

Der går dog ikke længe inden personen, der har et stalker-tag på sig, får besked på telefonen om, at et AirTag der ikke er deres eget, forfølger dem. Der kan via beskeden på telefonen aktiveres afspilning af lyd, så man kan lytte sig frem til et AirTag.

Hvad er AirTag tracker?

Hvad er AirTags? AirTags er det rygtede navn på Apples nye tracking enhed, som er en lille tracker der kan sættes på genstande der har værdi for dig, som du ikke vil miste, eller på ting som du nemt mister og har svært ved at finde igen.

Hvor langt rækker en AirTag?

Virker AirTags på lang afstand? Det tyder på at Apple har designet trackingen, sådan at hvis du mister en genstand og bevæger dig langt væk fra den, vil andre iPhones i nærheden af dit objekt kunne lokalisere det og sende signal videre til dig om din genstands lokation.

Hvad er AirTag nøglering?

Hold styr på dine nøgler, din pung, din kuffert på rejsen, din rygsæk og alt andet du holder af med AirTag fra Apple. Ved at se i Find-appen vil du altid vide, hvor alt er, og hvis noget bliver helt og aldeles væk for dig, kan du sætte AirTag'en til at afspille en lyd, eller bede Siri om at finde det du leder efter.

Hvordan oplades AirTag?

Tryk ned på det polerede batteridæksel i rustfrit stål på din AirTag og drej mod uret, indtil låget holder op med at rotere. Fjern dækslet og batteriet. Indsæt et nyt CR2032 lithium 3V møntbatteri (fås i de fleste elektronik- og apoteker) med den positive side opad.

Hvad koster en AirTag?

Pakke med ,00 kr. Pakke med ,00 kr.