:

Hvor meget er 1000mA?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor meget er 1000mA?
  2. Hvor mange ampere er 1 milliampere?
  3. Hvad er va?
  4. Hvilken strøm er der i et batteri?
  5. Hvad betyder 120 VA?
  6. Hvad betyder ikke VA godkendt?
  7. Hvor mange ampere er der i et 9V batteri?
  8. Hvad betyder VA led?

Hvor meget er 1000mA?

Batteri kapacitet angives normalt i mAh (Milli Ampere Time), som er værdien af et fast strømtræk på 1A (1000mA) i én time ved en given volt. Altså kan et batteri på f. eks. 5000mAh/3.7V levere 1A i 5 timer (10) eller 2A i 2.5 timer (2000x) ved 3.7V.

Hvor mange ampere er 1 milliampere?

Milli betyder tusind, og en milliampere er blot en tusinddel af en ampere.

Hvad er va?

Beregn watt baseret på volt og ampere (milliampere) Watt benævnes ind imellem også som volt-ampere (VA), men for jævnstrøm er disse to begreber synonyme. Dvs. en strømforsyning mærket fx 30 VA yder en effekt på 30 W.

Hvilken strøm er der i et batteri?

I et bly/syre-batteri vil spændingen typisk ligger omkring 2 V pr. celle, således at seks celler tilsammen producerer 12 V. Så snart der er etableret en strømkreds mellem pluspolen og minuspolen, begynder batteriet at producere strøm.

Hvad betyder 120 VA?

Tallet VA er volt gange ampere, et udtryk for hvormeget du kan belaste transformeren. Watt = volt gange ampere genge cos phi. VA er altså altid lig med eller mindre end Watt.

Hvad betyder ikke VA godkendt?

En VA-godkendelse er en frivillig dansk ordning for vand- og afløbsprodukter. Med VA-mærket styrker du afsætningen af dine varer, fordi VA-mærket er anerkendt og respekteret i branchen. I ETA-Danmark har vi mere end 40 års erfaring med VA-godkendelser, også efter at lovgivningen blev ændret.

Hvor mange ampere er der i et 9V batteri?

Et ikke helt friskt 9V alkaline batteri kan levere omkring 700mA. Det er kun bly-akku'er som kan levere store strømme - med en indre modstand på 0,02 Ohm giver det 600A for et 12V batteri.

Hvad betyder VA led?

Hver dæmper har en minimum påkrævet effekt og en maksimal tilladt effekt. Dette udtrykkes i watt (W) for belastninger, der reagerer på en resistiv måde, og volt-ampere (VA) for induktive og kapacitive belastninger.