:

Hvem er hvem?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem er hvem?
 2. Hvem ved mest spil?
 3. Hvordan spiller man familie fighten?
 4. Hvad kan man spille med kort?
 5. Hvem er hvem spilleplade?
 6. Hvordan vinder man i Hvem er hvem?
 7. Hvem af jer er mest?
 8. Hvad er det mest solgte spil?
 9. Hvilket selskabsspil minder om Mikado?
 10. Hvordan spiller man kortspillet?
 11. Hvordan spiller man kortspillet Tips?
 12. Hvem er hvem Lav selv?
 13. Hvem er hvem figurer?
 14. Hvem er hvem med egne billeder?

Hvem er hvem?

Hvem er hvem er et underholdende spil for både børn og voksne. Det handler, som titlen indikerer, om at gætte hvem din modspiller er. Dette gøres ved at stille ja/nej spørgsmål.

Hvem ved mest spil?

Vælg mellem 10 sjove spilvarianter, som kan spilles af 1-4 personer. Du kan spille leaderboard-spil, singleplayer-spil og multiplayer-spil. Prøv spil som Eksamensquiz, Intelligensquiz, Strækquiz, Millionærquiz, Evighedsquiz, Kategoriquiz, Quizbombe, Reaktionsquiz, Duelquiz, Festquiz og Quizshow.

Hvordan spiller man familie fighten?

Produktbeskrivelse af Familie fighten Yngste deltager starter spillet og skal spille sin tur helt færdig. Spillet er slut når der ikke er flere kort i bunken, eller når en af deltagerne ikke har flere kort på hånden. Derefter tælles antal stik. Hvis du har fået bomben, kan du ikke vinde.

Hvad kan man spille med kort?

5 sjove kortspil, som er perfekte til sommerhusturen

 • Kortspillet Gris. Gris er et simpelt kortspil, der kan spilles af fire til ti spillere. ...
 • Kortspillet 31. I det sjove kortspil 31 kan der være to eller flere spillere. ...
 • Kortspillet Fisk. ...
 • Kortspillet 500. ...
 • Kortspillet Røvhul.
10. jun. 2021

Hvem er hvem spilleplade?

Spillet består af to spilleplader med 24 låger, 24 figurer til hver spilleplade og 24 hemmelige kort. Første gang man spiller spillet, skal man sætte figurer på plads bag lågerne. Spillet er med danske spilleregler.

Hvordan vinder man i Hvem er hvem?

Skub din pointtæller et point op, hver gang du vinder et spil. Den første spiller, der vinder fem spil, er HVEM ER HVEM?-mesteren! Sådan kommer du med gode gæt! Se nøje på HVEM ER HVEM?-personerne på spillepladen.

Hvem af jer er mest?

Der findes en lang række sjove lege, man kan lege til fester. En af dem er 'Hvem er mest tilbøjelig til'. Det er en rigtig sjov leg, da man kan involvere et stort antal personer, ligesom man finder ud af lidt af hvert om hinandens meninger.

Hvad er det mest solgte spil?

Grand Theft Auto V tog henholdsvis anden og tredjepladsen på PS4-listerne. På listen over de mest populære PS VR-spil endte Beat Saber på førstepladsen på både US/Canada-listen samt på den europæiske hitliste, mens andenpladsen på begge lister gik til Job Simulator.

Hvilket selskabsspil minder om Mikado?

 • Mikado Familie brætspil Brætspil i træ Klodsmajor Familie kortspil Ticket to Ride Udendørs spil Domino og Mexican Train Monopoly.
 • Tantrix Yatzy og raflebæger Thinkfun Rejsespil Trivial Pursuit Gigamic games Escape Room Spil Festspil GraviTrax kuglebane Harry Potter.
 • Constantin Brain Puzzles Cards Against Humanity.

Hvordan spiller man kortspillet?

Sådan spiller I 2 personer: Del kortene ud, så hver spiller får 26 kort, der samles i en bunke på bordet foran jer, billedsiden nedad. Nu vender I hver det øverste kort. Den, der har det højeste kort, vinder modstanderens kort. Hvis I vender et kort at samme værdi, så er der KRIG.

Hvordan spiller man kortspillet Tips?

Det er ikke nødvendigt at tage stik, og man må også gerne trumfe under, hvis man er bange for at få for mange stik. 6. De deltagere, som har tippet rigtigt og spillet deres kort korrekt, får 10 point plus antallet af stik. Har man tippet forkert, så får man trukket lige så mange point fra, som man har tippet forkert.

Hvem er hvem Lav selv?

Hver plade indeholder 24 forskellige brikker, som du kan personalisere og uploade dine egne billeder på. Det vil sige at du kan tilføje 24 forskellige personer. Det kan være dine venner, familie, dine børn, forældre, søskende, kolleger... hvem du vil!

Hvem er hvem figurer?

Hver spiller starter med et ark med 24 forskellige figurer - hvoraf 1 udpeges til "hemmelig person". Det er så den anden spillers opgave at gætte, hvem den hemmelige person er!

Hvem er hvem med egne billeder?

Hver plade indeholder 24 forskellige brikker, som du kan personalisere og uploade dine egne billeder på. Det vil sige at du kan tilføje 24 forskellige personer. Det kan være dine venner, familie, dine børn, forældre, søskende, kolleger... hvem du vil!