:

Hvordan tæller man vinduer?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan tæller man vinduer?
 2. Hvordan bruger man en vinduesvasker?
 3. Hvad er et vinduesfag?
 4. Hvad er en Stjerthage?
 5. Er vinduessæbe lavet til rengøring?
 6. Hvordan kan du vaske vinduer med vinduessæbe?
 7. Hvordan tager vinduespudseren vinduer?
 8. Kan du købe en hurtig pudsning af vinduer?

Hvordan tæller man vinduer?

Hvordan tæller man vinduer når man vil have et tilbud på vinduespudsning. Du skal tælle hver eneste rude i et vinduesfag. Et bondehusfag gælder feks som 6 små ruder. En dør gælder for to ruder.

Hvordan bruger man en vinduesvasker?

Teknikken er afgørende, når det kommer til effektiv vinduesvask. Rengør i ensartede bevægelser, så alt vand og sæbe fjernes. Undgå at løfte skraberen fra ruden når du først er gået i gang, og start gerne øverst på ruden og arbejd nedad. At mestre afskrabningsmønstret er ikke altid lige til.

Hvad er et vinduesfag?

Vinduesfag Et vinduesfag består af hele rammen og dets ruder, og det er typisk vinduestypen, der afgør, hvor mange fag, der er i vinduet.

Hvad er en Stjerthage?

En stjerthage bruges til at sætte vinduet i spænd og udgør den faste del af et vindues lukkemekanisme, hvor anverfer udgør den bevægelige del. Et hængsel kaldes også ofte for et beslag. Hængslet forbinder vinduesrammen og vindueskarmen, sådan rammen kan drejes i forhold til karmen.

Er vinduessæbe lavet til rengøring?

 • Af disse årsager foretrækker vi en klassisk vinduessæbe lavet til formålet. Afspændingsmidlet kan være med til at bryde vandets overfladespænding, hvilket kan lette vinduespudsningen. Af denne årsag, er metoden herover en smule bedre end rengøring med udelukkende opvaskevand.

Hvordan kan du vaske vinduer med vinduessæbe?

 • Metode #1: Vask af vinduer med klassisk vinduessæbe (anbefalet) 1 Du vil gerne have skinnende rene vinduer og derfor skal de vaskes og pudses. Det gøres nemt med en vinduessæbe, der er... 2 Følg doseringsforholdet på flasken (typisk 0,5 dl sæbe til 10 liter vand i spand). Vandet må gerne være lunkent, da det... 3 Vask vinduerne med vinduespudserudstyr, herunder en blød svamp... More ...

Hvordan tager vinduespudseren vinduer?

 • Således tager de sig selv af vinduespudsningen indendørs, mens de lader vinduespudseren om den udvendige pudsning. Hermed kan vinduespudseren komme til uden for meget koordinering, foruden at han tager de mest besværlige vinduer, som tit kræver stige.

Kan du købe en hurtig pudsning af vinduer?

 • Hvis du gerne vil have en hurtig pudsning af dine vinduer og spejle kan det betale sig at benytte en færdigopblandet glasrens. De findes i miljømærkede udgaver samt billige og dyre udgaver. Det kan som regel godt betale sig at købe en lidt dyrere variant, da de efterlader mindst striber og kræver færre behandlinger.