:

Hvad tjener en afdelingsdirektør i Jyske Bank?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad tjener en afdelingsdirektør i Jyske Bank?
  2. Er Grundlovsdag en helligdag Finansforbundet?
  3. Hvad er jobløn Finansforbundet?
  4. Hvornår udbetales ferietillæg 2022 Finansforbundet?
  5. Hvornår tildeles 6 ferieuge Finansforbundet?
  6. Hvad er Funktionærarbejde?
  7. Kan man sige nej til jobløn?
  8. Hvad får man i løn som graduate?

Hvad tjener en afdelingsdirektør i Jyske Bank?

69.540 kr. Grafen viser, hvordan lønniveauet fordeler sig for din søgning.

Er Grundlovsdag en helligdag Finansforbundet?

OVERENSKOMSTBESTEMTE FRIDAGE Alle søgnehelligdage er fridage. Herudover er juleaftensdag, grundlovsdag samt nytårsaftensdag fridage.

Hvad er jobløn Finansforbundet?

Alle medarbejdere med en højere månedsløn end 53.000 kroner ekskl. arbejdsgivers pensionsbidrag har som udgangspunkt jobløn med selvstændig arbejdstilrettelæggelse fra den 1. juli 2021.

Hvornår udbetales ferietillæg 2022 Finansforbundet?

Er du ikke ansat under standardoverenskomsten vil du få ferietillægget udbetalt to gange årligt (1. september og 31. maj) eller løbende sammen med lønnen.

Hvornår tildeles 6 ferieuge Finansforbundet?

Ved ansættelse i løbet af året får man tildelt 6. ferieuge på følgende forholdsmæssige måde: Er man ansat i perioden fra 1. september 2021 til og med 30. november 2021, får man ligeledes tildelt fem feriedage.

Hvad er Funktionærarbejde?

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at ikke al lagerarbejde er funktionærarbejde. Arbejdsopgaverne skal bestå af kontor- og salgsopgaver (telefonpasning, udskrivning af fakturaer, ekspedition af varer mv.) og omfatter altså ikke det fysiske lagerarbejde.

Kan man sige nej til jobløn?

Der kan dog være indgået virksomhedsoverenskomst på din arbejdsplads, hvor det er aftalt, at den oprindelige overgangsdato er udsat og/eller at du er berettiget til overgangstillæg også selvom du overgår til jobløn efter 1. juli 2021. I så fald kan du muligvis ikke vælge at sige nej til at komme på jobløn.

Hvad får man i løn som graduate?

Lønnen i en graduate stilling kan variere alt efter uddannelse, branche, konjunkturer med videre. Typisk vil lønniveauet i graduate stillinger starte omkring 35.000 kr. inklusiv pension. Brancher med et højt lønniveau vil ofte også have højere lønninger i graduate stillinger.