:

Hvor mange ord til 5 minutter?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor mange ord til 5 minutter?
  2. Hvad er et essay?
  3. Hvordan skriver du om et essay?
  4. Hvordan bygges et essay op?
  5. Hvordan laver du et essay om emnet?

Hvor mange ord til 5 minutter?

Har du valgt en lettilgængelig tekst, vil flertallet af danskere læse mellem 150-350 ord i minutter. En læsehastighed på 300-400 ord i minuttet vil være flot. Har du læst under 150 ord i minuttet, er dit læsetempo lavt. Har du læst mellem 1 ord hvert minut, har du et almindeligt læsetempo.

Hvad er et essay?

  • Et essay skal indeholde disse 3 elementer: Det konkrete: emnet skal præsenteres, beskrives, forklares. Fold emnet ud. Det erindrende: fortæl om personlige erfaringer, oplevelser og minder du har om emnet. Lav detaljerede beskrivelser af oplevelsen og tag gerne sanseindtryk med.

Hvordan skriver du om et essay?

  • Alt i essay'et skal spinde rundt om det emne, du skriver om. Emnet skal hele tiden være "Den Røde Tråd" i teksten. d. Detaljer er vigtige . Du skal "nørde" med emnet. Selv de små ting er interessante at skrive om. Du skal ønske at forstå emnet - at begribe det.

Hvordan bygges et essay op?

  • Et essay kan bygges op på denne måde: 1 en indledning, hvor emnet præsenteres 2 en uddybning, hvor emnet udfoldes, undersøges og forklares 3 en afrunding, hvor man førsøger at komme til en konklusion More ...

Hvordan laver du et essay om emnet?

  • Til sidst i dit essay kan du forsøge at opsamle de vigtigste pointer. Lav derfor en konklusion, hvor du prøver at nå frem til en slags forståelse af emnet. 3.