:

Kan man male asfalt?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man male asfalt?
  2. Hvordan får man maling af asfalt?
  3. Kan man male på tjære?
  4. Hvad kan man fjerne tjære med?
  5. Kan man male på trætjære?

Kan man male asfalt?

Vejmaling til afstribning og markering Her er vejmaling helt genialt. Med en god vejstribemaling kan du hurtigt og nemt markere og afmærke alt fra en asfaltbelægning til et lagergulv. Vejmaling kan bruges til belægninger af asfalt, sten og beton.

Hvordan får man maling af asfalt?

Montana Remover spray metal, glas, træ, sten, asfalt, beton o gmeget andet. Remover sprayes på i et ensartet lag. Sprayvæsken samler sig i en gel-lignende konsistens, der ikke løber på vertikale flader. Lad Montana Remover virke i godt 15 minutter og du vil herefter kunne skrubbe malingen af med svamp.

Kan man male på tjære?

Det er ikke hensigtsmæssigt at benytte andre malingstyper end tjærebaserede oven på trætjærebehandlet træ, for tjæren vil slå igennem. Trætjære er - modsat hvad mange tror - ikke så bestandig, og man skal genbehandle træværket med mellemrum for at opretholde de gode træbeskyttende egenskaber.

Hvad kan man fjerne tjære med?

Vi anbefaler WD-40 Specialist Degreaser, der hurtigt og effektivt opløser enhver genstridig plet som olie, fedt eller tjære. Brugen vil være den samme: ryst produktet godt, og spray det derefter på pletterne. Gnid derefter tjære med en klud.

Kan man male på trætjære?

Trætjære el. linotjære (trætjære blandet med linolie) smøres på i tynde lag. Pas på med dryp da den holder sig flydende i lang tid. Når træværk har fået denne behandling kan man altid senere male el.