:

Kan man male cement fliser?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man male cement fliser?
  2. Kan du male de gamle fliser i badeværelset?
  3. Hvordan fjerner du badeværelsesfliser af kalk?
  4. Hvordan rengør du dit badeværelse rigtigt?
  5. Hvordan undgår du grimme fliser i badeværelset?

Kan man male cement fliser?

At få lagt nye fliser er både dyrt og kræver mange arbejdstimer. I stedet kan stenene males med StoneColor. StoneColor er en helt speciel overfladebehandling som let påføres med sprøjte, rulle eller pensel.

Kan du male de gamle fliser i badeværelset?

  • Mal de gamle fliser i badeværelset. Du kan godt male de gamle fliser i dit badeværelse, men det er langtfra al maling, der kan bruges. Den bedste maling til det brug er bådmaling. Den er udviklet til at tåle vand i store mængder. This opens in a new window.

Hvordan fjerner du badeværelsesfliser af kalk?

  • Er dine badeværelsesfliser hvide af kalk, kan du fjerne det med en svag syre som citronsyre, eddikesyre samt øvrige afkalkningsmidler. Brus dine fliser over med koldt vand, så fugerne mellem fliserne fugtes. Gør en balje klar med varmt vand og tilsæt den anbefalede mængde citronsyre. Vask kalken af fliserne med en svamp.

Hvordan rengør du dit badeværelse rigtigt?

  • Sådan rengør du dit badeværelse rigtigt 1 HÅNDVASK. Lav en opløsning af universalrengøringsmiddel og vand. Vask håndvasken inklusiv armatur og skyl efter med koldt vand. 2 AFLØB. Rens afløbet med flydende afløbsrens eller kaustisk soda. Hvis du bruger afløbsrens: Åbn for det varme vand, og skyl afløbet igennem. 3 SPEJL. Gør spejle rent med universalrengøringsmiddel eller vinduesrens. Lav en opløsning af universalrengøringsmiddel.

Hvordan undgår du grimme fliser i badeværelset?

  • En gennemgribende forandring af badeværelset behøver hverken at være svær eller dyr. På bare et par dage kan du nemlig slippe af med de gamle, grimme fliser – uden først at skulle slide med at hakke dem ned. Løsningen er et lag puds, der trækkes på væggene direkte oven på de gamle fliser.