:

Hvad kan en Chromebook ikke?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan en Chromebook ikke?
 2. Hvad er forskellen på en bærbar computer og en Chromebook?
 3. Kan man få Word på en Chromebook?
 4. Hvorfor kan jeg ikke tænde min Chromebook?
 5. Hvad kan jeg bruge en Chromebook til?
 6. Kan man installere Windows på en Chromebook?
 7. Hvad er forskellen på en laptop og en bærbar computer?
 8. Hvad koster Office pakken til Chromebook?
 9. Hvordan downloader man Word på Chromebook?
 10. Hvordan tænder jeg min Chromebook?
 11. Hvordan vender man skærmen på en Chromebook?
 12. Er en Chromebook god?
 13. Kan man spille spil på Chromebook?
 14. Hvad skal der være i en bærbar computer?
 15. Hvad betyder en laptop?

Hvad kan en Chromebook ikke?

Du kan IKKE installere software, der er udviklet til Windows eller macOS. De programmer som du kan benytte hentes i Google Play-butikken. En Chromebook har meget begrænset processorkraft og lagerplads. En Chromebook med kun 32 GB lagerplads, er ikke unormalt.

Hvad er forskellen på en bærbar computer og en Chromebook?

Bærbare computere kan bruge cloud-lagring og webapplikationer, ligesom bærbare computere. Chromebooks har flere porte og USB-porte, blot færre af dem end mange bærbare computere. Den væsentligste forskel mellem Chromebooks og almindelige bærbare computere vil altid være Chrome OS og den måde, det påvirker driften på.

Kan man få Word på en Chromebook?

Kan jeg bruge Microsoft® Office på en Chromebook? Chromebooks fungerer sammen med Microsoft® Office. På nettet kan du nemt finde de apps, du skal bruge, uanset om det er Word, Excel® eller PowerPoint®. Du får også Google Docs, Sheets og Slides på Chromebooks, så du kan holde produktiviteten oppe og få noget fra hånden.

Hvorfor kan jeg ikke tænde min Chromebook?

Hvis din Chromebook ikke starter, skal du fjerne alle USB-enheder, og tag alle hukommelseskort ud af kortlæserstikket. Afbryd alle ikke-væsentlige enheder, herunder eksterne harddiske og andre lignende enheder. Tænd for Chromebook-pc'en, når du har fjernet alle eksterne enheder.

Hvad kan jeg bruge en Chromebook til?

Chromebook er en ny type computer, der er designet til at hjælpe med at få tingene gjort på en nemmere og hurtigere måde. Chromebook-enheder kører med Chrome OS, som er et operativsystem, der har lagerplads i skyen, og hvor alt det bedste fra Google er integreret.

Kan man installere Windows på en Chromebook?

For problemfrit at køre Windows på en Chromebook skal din Chromebook have KVM-support (Kernel-baseret virtuel maskine). Det giver din Chromebook mulighed for at drage fuld fordel af hardwareacceleration ved hjælp af den indbyggede virtualiseringsteknologi.

Hvad er forskellen på en laptop og en bærbar computer?

Man kan sige, at en laptop er det, man forstår ved en ”gammeldags” bærbar computer. Her kan man få lidt af hvert lige fra det, man kan kalde budgetlaptops til hardcore gaming laptops. Laptops er den bredeste kategori inden for notebooks. Her kan man få alt lige fra laptops, der er lig netbooks mht.

Hvad koster Office pakken til Chromebook?

Office-pakken til Chrome OS er dog ikke ubrugelig, hvis ikke man vil betale de 549 kroner som et Office 365-abonnement koster. Man kan nemlig stadig se eksempelvis Word-filer og gennemgå en PowerPoint-præsentation.

Hvordan downloader man Word på Chromebook?

Åbn browseren på din Chromebook, og gå til www.office.com. For hurtig adgang skal du oprette en genvej eller bogmærke URL-adressen i din browser. Log på med din personlige Microsoft-konto eller den konto, som er knyttet til dit Microsoft 365-abonnement.

Hvordan tænder jeg min Chromebook?

Sådan holder du din Chromebook aktiv, selvom du ikke bruger den:

 1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
 2. Vælg Indstillinger.
 3. Vælg Enhed til venstre.
 4. Vælg Strøm.
 5. Under "Når den er inaktiv" skal du vælge Hold skærmen tændt ud for "Under opladning" og "Når batteriet bruges".

Hvordan vender man skærmen på en Chromebook?

Se, hvordan du aktiverer hjælpefunktioner på din Chromebook....Tilgængelighed.

Slå ChromeVox (talefeedback) til eller fraCtrl + Alt + z
Forstør hele skærmenCtrl + søgetasten + m (eller) Ctrl + Appliste + m

Er en Chromebook god?

En Chromebook kan være rigtig god for dig, der skal transportere din computer meget. De er ofte lettere end andre bærbare computere, men kan det samme på et basisniveau.

Kan man spille spil på Chromebook?

Du kan installere apps fra Google Play Butik og nettet til at udføre opgaver på din Chromebook. I Google Play Butik kan du finde Android-spil, der er udviklet til Chromebooks, f. eks. Asphalt 9, Roblox og Stardew Valley.

Hvad skal der være i en bærbar computer?

Vi anbefaler en bærbar med minimum Intel Core i3 eller AMD A8 processor, hvis du ønsker en bærbar, der kan udføre mange forskellige opgaver – og flere på samme tid. Det kunne fx være opgaveskrivning i Word og research på internettet, samtidig med at der spiller musik i baggrunden.

Hvad betyder en laptop?

En laptop er en bærbar computer.