:

Hvilke støvsugere har HEPA filter?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke støvsugere har HEPA filter?
 2. Hvor længe holder et HEPA filter?
 3. Hvad koster et HEPA filter?
 4. Hvordan renser man et HEPA filter?
 5. Hvad betyder HEPA?
 6. Hvad er den bedste støvsuger?
 7. Hvad gør et HEPA-filter?
 8. Hvor lang tid holder en støvsuger?
 9. Er ledningsfri støvsugere gode?
 10. Hvordan vaske støvsuger filter?
 11. Hvad er HEPA 13 filter?
 12. Hvad er forskellen på EPA og HEPA filter?
 13. Hvilken Miele støvsuger er bedst?
 14. Hvad er pa sugekraft?
 15. Hvad skal jeg kigge efter når jeg køber støvsuger?

Hvilke støvsugere har HEPA filter?

HEPA filter Støvsugere

 • Dyson.
 • Miele.
 • Electrolux.
 • Makita.
 • Nilfisk.

Hvor længe holder et HEPA filter?

"Udover motorfiltret, skal udblæsningsfiltret skiftes en gang om året. Hvis det er et såkaldt hepa-filter, kan du nøjes med at skifte hvert 3. år," siger John Sørensen.

Hvad koster et HEPA filter?

268,00 kr. Orginal HEPA filter vaskbar Indhold: 1. stk. Vaskbar HEPA-filter Passer til Electrolux: model Z , ZE , ZE 310-335, Z, Z...

Hvordan renser man et HEPA filter?

Trin-for-trin plan for rengøring af HEPA-filteret

 1. Se, hvor HEPA-filteret er i din støvsuger.
 2. Fjern forsigtigt HEPA-filteret.
 3. Dobbelttjek om det er et vaskbart filter.
 4. Ofte er der en plastikramme omkring HEPA-filteret: fjern det, hvis du kan.
 5. Vask HEPA-filteret forsigtigt med lunkent vand.

Hvad betyder HEPA?

HEPA er dog ikke navnet på en virksomhed eller et brand, men står derimod for den kvalitet, som støvsugernes filtersystem indeholder. HEPA står for: High-efficiency particulate air. Et HEPA-filter bortfiltrerer selv de mindste og mest vanskelige støvpartikler – faktisk op til 99,99%.

Hvad er den bedste støvsuger?

1. Electrolux Pure D82 Silence - BEDST I TEST STØVSUGER. Electrolux Pure D8. 2 Silence er en af de bedste og mest støjsvage støvsugere, vi har testet.

Hvad gør et HEPA-filter?

HEPA er en forkortelse for High Efficiency Particulate Air. Helt kort fortalt er et HEPA-filter et særligt filter, som opfanger selv de mikroskopiske partikler, der findes i støvsugeres udstødningsluft. De sørger altså for, at den luft, der blæses tilbage i rummet fra støvsugeren, er ren og fri for allergener.

Hvor lang tid holder en støvsuger?

Ser vi på en støvsugers gennemsnitlige levetid, er det omkring 5 år. En støvsuger er udstyret med forskellige vedligeholdelsesfølsomme dele. Et godt eksempel på dette er støvsugerens motor, som gradvist reducerer dens effekt, jo mere du bruger den.

Er ledningsfri støvsugere gode?

Bosch Athlet Zoo'o BCH6ZOOO er en ledningsfri støvsuger, der har fået meget ros fra eksperterne. Modellen er blandt andet kåret som topscorer i Aftonbladets store test samt hos det norske teknikmagasin Tek.no, hvor støvsugeren især bliver rost for dens evne til at fjerne dyrehår.

Hvordan vaske støvsuger filter?

Tag dem af, kontroller om delene er tilstoppet, fjern fnuller fra børsen, vask den under rindende, varmt vand uden rengøringsmiddel, og lad den lufttørre. Du kan gøre det samme med filtret. Hvis det tåler vask, kan det rengøres med rindende vand alene. Det skal tørre i minimum 24 timer.

Hvad er HEPA 13 filter?

Bevæger du dig op til HEPA 13 og 14, er filtrene i stand til at opfange selv de mikroskopiske partikler fra tobaksrøg og husstøvmideafføring, som er udløsende faktorer for støvallergi. Det vil sige, at den rensede luft faktisk er renere end før, når den sendes tilbage i rummet.

Hvad er forskellen på EPA og HEPA filter?

Faktisk er HEPA 14 testet til at kunne indfange hele 99.999 % af alle partikler. Læg også mærke til, at kun klasse 13 og 14 er berettiget til at hedde High Efficiency Particulate Air, de øvrige klasser har betegnelsen Efficiency Particulate Air og derfor forkortelsen EPA.

Hvilken Miele støvsuger er bedst?

Bedste Miele støvsugere i test Senest har en Miele støvsuger været i test hos Forbrugerrådet Tænk. Her blev det Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline som løb med sejren. Denne Miele støvsuger er kåret som bedst i test, med en score på 73 %.

Hvad er pa sugekraft?

Vakuum / Sugeevne Er et udtryk for, hvor meget undertryk (løft) støvsugeren kan præstere, når motoren kører. Vakuumet bliver målt i mm vandsøjle eller i Pascal (Pa).

Hvad skal jeg kigge efter når jeg køber støvsuger?

Tjek, hvor meget støvsugeren støjer inden køb. Du kan se støj angivet i decibel (dB) under hver enkelt støvsuger i testen. Støj er både målt i decibel og af testpersoner. Se derfor på bedømmelsen af støj, da nogle frekvenser kan være mere irriterende end andre.