:

Hvilke lande dækker 3 mobil?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke lande dækker 3 mobil?
 2. Hvad er et områdenummer?
 3. Hvad koster det at ringe i EU?
 4. Hvor hører nummeret til?
 5. Hvilke lande er med i 3?
 6. Kan man bruge 3 i Tyrkiet?
 7. Hvilket land er +370?
 8. Hvor mange telefonnumre kan der være i Danmark?
 9. Er det gratis at ringe i EU?
 10. Hvad koster det at ringe i udlandet?
 11. Er et telefonnummer ledigt?
 12. Hvem har det tlf nr?
 13. Hvilket land kommer 3 fra?
 14. Hvor mange lande dækker 3 Like Home?
 15. Kan jeg bruge data i Tyrkiet?

Hvilke lande dækker 3 mobil?

3LikeHome gælder i Albanien, de Amerikanske Jomfruøer (Dansk Vestindien), Andorra, Argentina, Australien, Azorerne, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Canada, Chile, Cypern, Dubai, England, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Fransk Guyana, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, ...

Hvad er et områdenummer?

Områdenumre i Danmark Man indlejrede da gennemvalgsinformationen forrest i alle telefonnumre. I en periode var dette en to- eller trecifret kode (kaldet områdenummer) som man tastede foran numre udenfor eget nærområde.

Hvad koster det at ringe i EU?

Minutpriser på opkald fra Danmark til udenlandske numre

PriszonerPris
Norden og EU1,75 kr./min.
Europa 15,75 kr./min.
Europa 27,75 kr./min.
USA/Canada3,75 kr./min.

Hvor hører nummeret til?

Hvis du skal finde et telefonnummer, er den åbenlyse metode at kigge i telefonbogen. I gamle dage en ordentlig mursten på flere tusinde sider. I dag er den selvfølgelig online via hjemmesider som krak.dk, degulesider.dk eller 118.dk - sidstnævnte kan du også ringe til på, ja 118 - bedre kendt som oplysningen.

Hvilke lande er med i 3?

3 droppede som de første roamingafgifterne i starten af 2014, hvor teleselskabet lancerede 3LikeHome i seks lande. 3LikeHome dækker nu 72 lande bl. a. Mexico, Brasilien, Argentina, Chile, Thailand, Australien, Canada, Hongkong, New Zealand, Kina, Puerto Rico, Singapore, USA og hele EU.

Kan man bruge 3 i Tyrkiet?

Som kunde hos 3 kan du fremover bruge mobilen i Tyrkiet uden at skulle tænke over dyre roaming-afgifter. 3LIkeHome omfavner nu 59 lande. 3 tilføjer nu et nyt land til listen over lande, hvor man kan bruge mobilen frit inden for indholdet af ens mobilabonnement – de tilføjer nemlig fri roaming i Tyrkiet.

Hvilket land er +370?

International landekode +370: Litauen.

Hvor mange telefonnumre kan der være i Danmark?

»I grove træk har vi 72 millioner numre til rådighed med numrene på otte cifre. Det skulle man mene er nok, men det er det ikke helt, for nummerplanen er delt op i numre til forskellige formål. Og der er stor efterspørgsel efter mobilnumre,« siger Jakob Juul, kontorchef i Erhvervsstyrelsen, til Version2.

Er det gratis at ringe i EU?

Prisoplysning pr. Det er gratis at ringe til EU prisoplysningen, når du befinder dig i EU zonen. Ringer du derfor fra Danmark eller udenfor EU, betaler du almindelig takst.

Hvad koster det at ringe i udlandet?

Zonepriser - Fastnet til udlandet

ZoneTil fastnetTil mobil
Europa 11,363,00
Europa 21,57*3,80*
USA1,361,36
Verden 14,964,96

Er et telefonnummer ledigt?

Hvis du går med et særligt nummer i tankerne, som du gerne vil tjekke om er ledigt, kan du eventuelt benytte dig af CBB Mobils egen hjemmeside til at finde ud af det. Foruden at have et stort udvalg af guldnumre, kan du også bruge deres hjemmeside til at søge efter nøjagtigt det nummer, du er interesseret i.

Hvem har det tlf nr?

Det første du kan gøre for at finde ud af hvem nummeret tilhører, er at slå det op i telefonbøgerne på nettet. Her anbefaler vi at du prøver Krak.dk, DeGuleSider.dk eller 118.dk. Har personen med det ukendte nummer valgt at lade sit nummer registrere i telefonbøgerne, vil du kunne finde det her.

Hvilket land kommer 3 fra?

3 (Hi3G Denmark ApS) i Danmark er et dansk teleselskab, som ejes af CK Hutchison (60%), og svenske Investor AB (40%). CK-Hutchison er et af Hong Kongs største selskaber, og Investor AB er Sveriges største børsnoterede investeringsselskab.

Hvor mange lande dækker 3 Like Home?

3LikeHome dækker nu 65 lande bl. a. Mexico, Brasilien, Argentina, Chile, Thailand, Australien, Canada, Hongkong, New Zealand, Kina, Puerto Rico, Singapore, USA og hele EU. 3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder.

Kan jeg bruge data i Tyrkiet?

Roam like home - USA, Tyrkiet og Thailand Du har nemlig mulighed for at bruge mobilen i USA, Tyrkiet, Thailand og hele EU, uden det koster ekstra. Du kan tale og sms'e frit, og så har du hele 22 GB data, du frit kan bruge i de inkluderede lande.