:

Hvad hedder stikket på en iPhone?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad hedder stikket på en iPhone?
 2. Kan man bruge samme oplader til iPad og iPhone?
 3. Hvad betyder MFi?
 4. Hvor mange volt kan en iPhone tåle?
 5. Hvad er et Lightning stik?
 6. Hvilket stik har iPhone 12?
 7. Hvor mange watt kan en iPhone holde til?
 8. Hvad koster en iPad i strøm?
 9. Hvad er lightning forbindelse?
 10. Hvad er lightning?
 11. Hvor mange watt kan en iPhone klare?
 12. Hvor mange watt kan en iPhone 12?
 13. Hvad er Lightning til USB kabel?
 14. Hvad er Lightning-kabel iPhone?
 15. Kan man bruge alm oplader til iPhone 12?

Hvad hedder stikket på en iPhone?

Lightning. Siden 2012 har Apple benyttet stik-typen Lightning til deres iPhones – dvs. iPhone 5 og nyere modeller bruger dette stik. Det flade firkantede stik er vendbart, så det passer i din iPhone uanset, hvordan du vender stikket.

Kan man bruge samme oplader til iPad og iPhone?

Du kan bruge Apple USB-strømforsyninger til iPad og bærbare Mac-computere til at oplade iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods og andre Apple-produkter. Du kan bruge Apple USB-strømforsyninger på 10 W eller 12 W til at oplade iPad, iPhone, iPod, Apple Watch og andet Apple-tilbehør, f. eks. AirPods og Siri Remote.

Hvad betyder MFi?

Et begreb du muligvis er stødt på i hverdagen, og uden tvivl på mackabler.dk, er MFi ( = “Made for iPhone/iPod/iPad”). Det er et program Apple kører, “the MFi Program”, der handler om licens til soft- og hardwareudviklere arbejdende med indhold og udstyr til iPod, iPad og/eller iPhone (generelt kaldet deres iDevices).

Hvor mange volt kan en iPhone tåle?

Apple har som hoved regel kun 3 opladere, en 5W til alle iPhones, den er på 5V og 1A, hvis du er interesseret i det, der er en til iPad 1,2,3 også er der den nye på 12W som bruges til iPad 4 og iPad Air. iPad mini bruger kun en 5W oplader imens iPad mini med retina skærm bruger en 10W oplader.

Hvad er et Lightning stik?

Kablet kan ikke anvendes til android enheder, de anvender i stedet bruger micro USB kablet til opladning og synkronisering. Lightning kabel har kun til formål at oplade og synkronisere til Apple enheder som iPhone, iPod og iPad.

Hvilket stik har iPhone 12?

Apple USB-C-strømforsyning på 20 W Bemærk: Hurtig opladning af iPhone 12 og nyere modeller kræver en strømforsyning med en minimumsudgangseffekt på 20 W, f. eks. USB-strømforsyningen på 20 W fra Apple.

Hvor mange watt kan en iPhone holde til?

iPhone / iPad oplader med USB-C. Understøtter opladning med hele 20 Watt, hvilket betyder, at den kan lade en iPhone, iPad og mange andre devices med USB-C.

Hvad koster en iPad i strøm?

Det viser sig nemlig, at iPad-opladeren kun bruger 10 Watt i timen, når den oplader, og med en gennemsnitlig opladningstid på omkring 6,5 time skal man altså regne med at bruge cirka 13 øre på at oplade sin iPad én enkelt gang.

Hvad er lightning forbindelse?

Lightning er betegnelsen for det lille tynde stik, du kan slutte direkte til din iOS-enhed som fx din iPad eller iPhone. Lightning-kabler kan således kun bruges til Apple-produkter og ikke Android-telefoner, der i stedet bruger mikro-USB.

Hvad er lightning?

Et lightning kabel er et kabel med en udgang, der kaldes et lightning stik. Lightning stikket passer til Apple-produkter som Iphone. Lightning kabler bruges oftest til at oplade Iphones, hvor kablets anden udgang, der normalt er en USB-udgang, sættes i en strømforsyning, også kaldet en dock.

Hvor mange watt kan en iPhone klare?

Du kan oplade din iPhone 8 og nyere modeller hurtigt til 50 procent batteri på cirka 30 minutter. Hurtig opladning fungerer, når du bruger et Apple USB-C til Lightning-kabel og en af disse strømforsyninger: Apple USB-C-strømforsyning på 18 W, 20 W,2 29 W, 30 W, 61 W, 87 W eller 96 W.

Hvor mange watt kan en iPhone 12?

Begge modeller: Trådløs MagSafe-opladning op til 15 W. Trådløs Qi-opladning op til 7,5 W.

Hvad er Lightning til USB kabel?

Med et USB-C til Lightning-kabel kan du oplade og synkronisere dine AirPods, AirPods Pro eller din iPhone, iPad eller iPod touch, oplade din Siri Remote og meget mere.

Hvad er Lightning-kabel iPhone?

Lightning kablet er Apples nyeste skud på stammen i forhold til kabler. Lightning kablet fås både med USB indgang, hvor du blandt andet kan tilslutte den til en oplader eller en computer, og i form af høretelefoner, hvor endestykket er udformet med lightning stikket.

Kan man bruge alm oplader til iPhone 12?

iPhone XR, iPhone 11, iPhone SE 2020, iPhone 12 og iPhone 12 Pro kommer ikke længere med øretelefoner og oplader. Til gengæld kan man købe en ny 20W-hurtigoplader fra Apple. Apples nye iPhones vil ikke have en oplader og EarPods-øretelefoner med i salgsæsken.