:

Hvilke pander bruger kokke?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilke pander bruger kokke?
  2. Hvordan bruger man en sauterpande?
  3. Hvordan bruger man en grillpande?
  4. Hvordan gør man en grillpande ren?
  5. Hvilken sauterpande skal jeg vælge?
  6. Hvorfor pandekagepande?
  7. Er der forskel på støbejern?
  8. Hvem er Onyx cookware?

Hvilke pander bruger kokke?

Et af de mest elskede materialer hos især professionelle kokke er pander af støbejern. Støbejernspander er robuste, kan tåle slag og holder sig varme længe. En god støbejernspande kan gå i arv i generationer, hvis du passer godt på den.

Hvordan bruger man en sauterpande?

Hvis er i tvivl om, hvad en sauterpande er, så kommer her forklaringen. Det er en pande med ”høje sider”, der gør, at din mad nemmere kan omrystes på panden, uden at det vælter ud over det hele. Samtidig kan du i en sauterpande tilsætte fond eller andre væsker uden at være bange for, at det skvulper over.

Hvordan bruger man en grillpande?

Bruger du en grillpande, er det her, du får de flotte striber på bøffen. Skru derefter ned til middel varme. 4) Lad bøffen stege ved middel varme til du kan ane kødsaften komme op til overfladen - og vend den så. Steg til du igen aner kødsaften på overfladen af bøffen.

Hvordan gør man en grillpande ren?

Lad altid gryden eller panden køle ned, før du vasker den af i varmt vand med lidt sæbe. Sørg for at få skyllet alt sæbe væk, og tør gryden eller panden omhyggeligt af. Undlad at bruge metalskuresvampe, men brug i stedet nylonsvampe, bløde skuresvampe eller en opvaskebørste.

Hvilken sauterpande skal jeg vælge?

Redaktionens anbefaling. 699 Kr. Onyx Hybrid Non Stick 26 centimeter Sauterpande er den bedste sauterpande til dig, der ønsker høj kvalitet, god alsidighed og en model, som er kompatibel med alle slags varmekilder. Den er vores anbefaling til dig.

Hvorfor pandekagepande?

Hvorfor bruge en pandekagepande? Med en pandekagepande kan du nemmere vende dine pandekager. Siderne er nemlig meget lavere end på almindelige stegepander så du kan komme helt under pandekagen med en spatel, når den skal vendes. Panden er ofte også lettere vægtmæssigt, så du bedre kan fordele hele dejen.

Er der forskel på støbejern?

Generelt er der ikke den store forskel i selve støbejernet, når du kigger på henholdsvis billige og dyrere modeller af støbejernspander. Forskellen ligger derimod i finishen på panderne, som godt kan være lidt ru, og sandpapirsagtig ved de billigere modeller, hvor der er en højere kvalitet hos de dyrere.

Hvem er Onyx cookware?

ONYX er et dansk firma, som laver køkkenredskaber, gryder og pander til dig, der ønsker god kvalitet i et lækkert design. Vi har inddraget forbrugernes mening, så du kan få et samlet billede af, hvorfor ONYX Cookware er populært i de danske køkkener.