:

Hvordan kan man se forskel på AirPods 1 og 2?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan kan man se forskel på AirPods 1 og 2?
  2. Kan man tale i telefon med AirPods?
  3. Hvad er forskellen på AirPods Pro og AirPods Pro 2?
  4. Hvad er forskellen på AirPods 3 og Pro?
  5. Hvorfor kan jeg ikke tale i mine AirPods?
  6. Hvordan tager man telefonen med AirPods Pro?
  7. Hvornår kommer AirPods Pro 2?

Hvordan kan man se forskel på AirPods 1 og 2?

I forhold til de originale AirPods fra 2016, så har 2019 udgaven en anden chip, en såkaldt H1 chip, som har erstattet W1 chippen fra de originale AirPods. Dette gør at den nyere 2019 udgave er hurtigere til at parre med enheder, de opnår også bedre forbindelse til enheder så der er hurtigere svartider på lyden.

Kan man tale i telefon med AirPods?

Du kan også indstille en af dine AirPods Pro til at aktivere Siri, når du trykker på og holder tryksensoren nede. Besvar eller afslut et opkald: Tryk på tryksensoren på en af dine AirPods. Bemærk: Hvis du slår Meddel om opkald til, kan du også besvare eller afvise et opkald med stemmen.

Hvad er forskellen på AirPods Pro og AirPods Pro 2?

H1-chippen i AirPods 2 og AirPods Pro er helt klart en forbedring fra W1-chippen i den første generation, når det kommer til effektivitet. Mellem de to H1-chip modeller, så assisterer Pro-modellen med realtids støjreducering uden at påvirke ydeevnen.

Hvad er forskellen på AirPods 3 og Pro?

AirPods 3 minder mere om AirPods Pro end de originale AirPods. De nye hovedtelefoner byder nemlig på AirPods Pro-design, længere batteritid, in-ear detection, adaptiv equalizer, spatial audio og MagSafe. Lad os starte med batteritiden, hvor AirPods 3 med det medfølgende etui lover op til 30 timers batteritid.

Hvorfor kan jeg ikke tale i mine AirPods?

Hvis du oplever at din ene AirPod ikke virker, kan det skyldes flere ting, men ofte er det et problem forbindelsen eller opladningen i dine AirPods og dit AirPods etui. Det første du bør tjekke er om begge dine AirPods bliver opladet når du placerer dem i dit opladnings etui.

Hvordan tager man telefonen med AirPods Pro?

Besvar opkald med dine AirPods eller AirPods Pro

  1. Tryk på tryksensoren for at besvare opkald med AirPods Pro eller AirPods (3. generation).
  2. Tryk to gange på AirPods (1. eller 2. ...
  3. Tryk to gange på tryksensoren for at afvise et indgående telefonopkald og sende det direkte til telefonsvareren.
3. nov. 2564 BE

Hvornår kommer AirPods Pro 2?

Apple AirPods Pro 2 – lancering AirPods Pro 2 kommer sandsynligvis i 2022 ifølge brancheanalytiker Ming-Chi Kuo. Han fortalte, at vi nok ville få en ny AirPods-iteration i 2021 og en ny AirPods Pro (opens in new tab)-model i 2022 (fra AppleInsider (opens in new tab)).