:

Hvad er GX Pokémon-kort?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er GX Pokémon-kort?
 2. Hvad er sjældne Pokémon-kort?
 3. Hvorfor samle på Pokémon-kort?
 4. Hvordan ser man hvad Pokémon-kort er værd?
 5. Hvad er det stærkeste Pokémon kort?
 6. Hvilket Pokémon kort skader mest?
 7. Hvad er verdens dyreste Pokémon?
 8. Hvad kan man bruge Pokémon kort til?
 9. Hvad er det bedste Pokémon kort?
 10. Hvad er de bedste Pokémon kort?
 11. Hvad er det dyreste Pokémon kort i hele verden?

Hvad er GX Pokémon-kort?

Jumbo/Big (Gx, Ex & Mega) Disse kort er store Pokemon kort. De er ca. 2.5 gang større end alm. kort og bruges kun til at samle på.

Hvad er sjældne Pokémon-kort?

Sjældne kort

 • Flareon Rare. 14,00 DKK.
 • Jolteon Rare. 12,00 DKK.
 • Abomasnow Rare. 24,00 DKK.
 • Escavalier Rare. 6,00 DKK.
 • Klinklang Rare. 6,00 DKK.
 • Abomasnow Rare. 28,00 DKK.
 • Empoleon Rare. 24,00 DKK.
 • Slowking Rare. 28,00 DKK.

Hvorfor samle på Pokémon-kort?

Når du samler på Pokemon kort, er det først og fremmest sjovest, hvis du kender Pokemon-fortællingen. På den måde lærer du hver en Pokemon at kende. Der findes mere end 11.000 unikke kort.

Hvordan ser man hvad Pokémon-kort er værd?

På hjemmesiden cardmarket.com kan du til enhver tid slå dit Pokémon-kort op og finde serienummeret, vurdering og på den måde finde ud af, om dit kort er sjældent eller populært. Hvis det er er det, så kan det være mere end 1.000 kroner værd.

Hvad er det stærkeste Pokémon kort?

V & VMAX Pokémonkort V & VMAX Pokémonkort er blandt de sjældneste og stærkeste Pokémonkort fra Sword & Shield serierne (2020-Nu). I de almindelige Boosterpakker, dem med 10 kort i, er der i gennemsnit et V kort i 1 ud af 6 pakker og et VMAX kort i 1 ud af 12 pakker.

Hvilket Pokémon kort skader mest?

Derfor er det først og fremmest godt at gå efter V kort, GX kort og EX kort, da det næsten altid er disse kort, der har mest liv og skade og så derefter kigge på hvilke Pokemon-figurer, der er populære (der er ofte en sammenhæng).

Hvad er verdens dyreste Pokémon?

Pikachu-kortet blev solgt for 5,9 (!) millioner kroner! Der findes kun 40 eksemplarer af kortet (som vi kender til) og den var i near mint 7-tilstand. Illustrator Pikachu blev oprindeligt distribueret igennem et par tegnekokurrencer i 19 - så man kunne ikke købe dem, men vinde dem.

Hvad kan man bruge Pokémon kort til?

Pokémon kort er væsnerne som det hele handler om og som udkæmper trænerens duel. Energi kort der matcher en Pokémon gør deres evner stærkere, så de hurtigere kan slå modspillerens Pokémon ud af banen. Trænerkort gør specielle ting.

Hvad er det bedste Pokémon kort?

Herunder ser vi på nogle af de mest værdifulde Pokémon kort.

 1. No. 1 Trainer. ...
 2. 1999 First Edition Shadowless Holographic Charizard #4. Shiny Charizard har været et af de mest populære kort siden det først blev udgivet i 1999. ...
 3. Pikachu Illustrator.
4. jun. 2021

Hvad er de bedste Pokémon kort?

HP og skade, så køb GX eller V. Megakort, så spørg om dit barn mener Jumbokort eller kort med MEGA-symbol ved navnet, og køb derefter. At samle forskellige Pokemon'er, så er booster packs generelt det bedste bud, da disse primært indeholder Pokemon'er, og kun meget få træner-, udstyrs- og energikort.

Hvad er det dyreste Pokémon kort i hele verden?

Pokémon-kort blev solgt for over YouTuberen Paul Logan (USA) har i 2021 købt/byttet sig til et PSA grade 10 Pikachu Illustrator kort til en samlet værdi af 5.275.000 dollars ifølge Guinness World Records. Dette er dermed, uden sammenligning, det dyreste Pokémon-kort i verden!