:

Kan man lægge epoxy på trægulv?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man lægge epoxy på trægulv?
  2. Hvad koster epoxy gulv pr m2?
  3. Hvor stærk er epoxy?
  4. Hvordan får man epoxy af gulv?
  5. Hvordan lægger man epoxy gulv?
  6. Kan man selv lave epoxy gulv?
  7. Hvad koster et New Yorker gulv?

Kan man lægge epoxy på trægulv?

Epoxy kan kun lægges på hårde overflader såsom et afslebet betongulv, hvor polyurethan kan lægges ovenpå alle slags overflader, også trægulv. Thomas Jensen anbefaler derfor polyurethan til rum, hvor der er trægulve i forvejen og til 1 sals rum.

Hvad koster epoxy gulv pr m2?

Epoxy gulv priser er rimelig fornuftige og det er muligt for dig, at få en billig løsning, der kan holde i mange år frem. Priser ligger mellem 4 kroner pr. m2 inkl. moms alt efter fagmand og tilbud.

Hvor stærk er epoxy?

Epoxy er et utroligt stærkt bindemiddel og heraf også den store popularitet. Det betyder nemlig, at det har en hård hærdning, og det gør, at malingen er utrolig slidstærk. Den er derfor ideel i industrien, hvor gulvet ofte lider stor overlast og belastning, men også i hjemmet, hvor gulvet skal være let at rengøre.

Hvordan får man epoxy af gulv?

Epoxybelægningen fjernes ved hjælp af et industrielt slibemaskine for at få en ren overflade. Som klient står du nu ved en skillevej. Påfører du igen epoxy-belægningen (ja, den der holdte så dårligt sidste gang), eller går fremtiden i møde med et BECOSAN®-gulv.

Hvordan lægger man epoxy gulv?

Sådan maler du med epoxy gulvmaling

  1. Underlaget skal være i orden: Underlaget skal være tørt, rent og fedtfrit, så malingen hæfter ordentligt. ...
  2. Bland grundigt: Epoxymaling består af to komponenter, en base og en hærder, der skal blandes sammen i præcise mål for at hærde som ønsket.

Kan man selv lave epoxy gulv?

Kan jeg selv lægge et epoxy- eller betongulv? Ja, hvis du er erfaren fagmand eller gør det selv-mand, kan du godt. Vi anbefaler det dog ikke, medmindre du virkelig ved, hvad du laver. Både epoxy og beton tørrer hurtigt, og du har derfor ikke meget tid at arbejde med, før gulvet er for hårdt til at ændre.

Hvad koster et New Yorker gulv?

En omtrentlig prisNew Yorker gulv ligger mellem 400-500 kr. pr. m2. Vær dog opmærksom på, at der kan være prisforskelle i forhold til landsdele, efterspørgsel og opgavens omfang og karakter.