:

Hvad er en Fender guitar?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er en Fender guitar?
  2. Hvad er en Stratocaster?
  3. Hvad er Mensur?
  4. Hvilken elguitar skal jeg vælge?
  5. Hvilken guitar skal man starte med?
  6. Hvad hedder de 6 strenge på en guitar?
  7. Hvad er forskellen på en spansk og en western guitar?
  8. Hvad hedder de forskellige guitarstrenge?

Hvad er en Fender guitar?

Fender Musical Instruments Corporation normalt kaldet Fender er et udbredt fabrikat af guitarer, el-basser, fra 1964-85 Fender Rhodes elektronisk piano, og guitarforstærkere. Fender Musical Instruments Corporation (tidligere Fender Electric Instrument Company) blev grundlagt af Clarence "Leo" Fender i 1946.

Hvad er en Stratocaster?

Fender Stratocaster er en elektrisk guitarmodel produceret af Fender Musical Instruments Corporation, USA, fra 1954 til i dag. Modellen bruges af mange førende guitarister og har været med på mange historiske pladeindspilninger gennem tiderne.

Hvad er Mensur?

Mensur (fra latin mensura, mål) benyttes i flere sammenhænge: Mensurfægtning – en fægtetradition, især udbredt i tysk studenterkultur. Mensur (musik) – et begreb, der benyttes om størrelsen på musikinstrumenter.

Hvilken elguitar skal jeg vælge?

Derfor anbefaler vi DiMavery ST-203. Denne guitar er et oplagt valg til nybegyndere, især fordi det er en meget prisvenlig elguitar. Det betyder dog ikke, at man går på kompromis med kvaliteten og får et instrument, der nærmest ikke kan spille, hvis man køber denne guitar.

Hvilken guitar skal man starte med?

En klassisk / spansk guitar er god til at lære det basale - lære akkorder og fingerspil. Derfor vælger mange begyndere denne type guitar. Efter vores mening, er en spansk / klassisk guitar super god til dig, som vil i gang med at spille og lære akkorder.

Hvad hedder de 6 strenge på en guitar?

Guitaren har seks strenge stemt i tonerne e, a, d, g, h og e.

Hvad er forskellen på en spansk og en western guitar?

Strengene på westernguitarer er alle stålstrenge, hvilket er årsagen til den rustikke og sprøde lyd der karakteriserer guitaren. Typisk er strengene på en western tykkere end på elektriske og spanske guitarer, så de kan være lidt hårdere at spille på til at starte med, men det vænner man sig hurtigt til.

Hvad hedder de forskellige guitarstrenge?

Guitaren har seks strenge stemt i tonerne e, a, d, g, h og e. Ved at trykke strengene ned mod guitarens gribebræt kan man gøre den svingende del af strengene kortere og derved ændre tonehøjden.