:

Hvordan polerer man en Stenbordplade?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan polerer man en Stenbordplade?
 2. Hvordan behandler man granitbordplade?
 3. Hvordan renser man granitsten?
 4. Hvad koster en granit bordplade?
 5. Hvordan polere man sten?
 6. Hvordan skærer man i granit?
 7. Hvordan fjerner man kalk fra granitbordplade?
 8. Hvordan fjerner man fedt fra granit?
 9. Hvordan får man fedt af granit?
 10. Hvad koster en køkken bordplade?
 11. Hvad koster en keramisk bordplade?
 12. Hvordan får man sten blanke?
 13. Kan man slibe sten med sandpapir?
 14. Kan man save i granit?

Hvordan polerer man en Stenbordplade?

Granit vedligeholdelse sæbespåner, brun sæbe og sulfo kan anvendes. Ved kalkdannelse anvendes eddikesyre til afrensning. For at få en mere fedtafvisende og blank overflade kan man polere pladen med flydende voks eller Møller´s Granit Stenolie, som kan bestilles, så den følger med ved levering.

Hvordan behandler man granitbordplade?

Den daglige rengøring af granitbordplader foretages som andre bordpladetyper med lunkent vand eller en let sæbespåneopløsning. Ved især de mørke stentyper er det vigtigt at tørre efter med en tør klud for at undgå synlige striber efter karkluden.

Hvordan renser man granitsten?

Daglig rengøring & vedligeholdelse af din granit. Til den daglig rengøring af et granit anbefales anvendelse af en fugtig mikro fiberklud, varmt vand og ved behov enten neutralt (pH 7), let basisk (pH 8-10) eller let surt/syreholdigt (ph 4-6) vaskemiddel.

Hvad koster en granit bordplade?

m2 (ca.kr. 1.200,00 pr. lbm) til meget dyre granitter til ca. 10.000,00 pr.

Hvordan polere man sten?

Man skal forvente ca. 30 dages slibetid fordelt på min 7 dage med det grove pulver og 5 dage med de efterfølgende finheder. Til sidst poleres med polerpulveret. Mellem hvert trin er det utrolig vigtigt at man vasker alle sten og beholderen meget grundigt så der ikke kommer slibepulver korn med til næste omgang.

Hvordan skærer man i granit?

Den eneste måde at skære ordentligt i granit er med en diamantskive. Den almindelige carborundumskive er slidt op før du får begyndt. Derfor: til det egentlige skærearbejde i granit er en almindelig carborundumskive uanvendelig.

Hvordan fjerner man kalk fra granitbordplade?

Kalkgranit? Kalk kan normalt fjernes med eddike, men vær opmærksom på at det slider på granitten. Køb i stedet en kalkfjerner eller brug eventuelt lidt citronsaft.

Hvordan fjerner man fedt fra granit?

Akemi Olie og fedt fjerner pasta kan trække olie og fedt ud af natursten som marmor, granit, terazzo og kunststen. Produktet kan bruges på terassefliser, hvis man har spildt olie fra grillen - og i carporten hvis bilen har spildt olie. Pastaen smøres på i en tyndt lag, 1-2 mm.

Hvordan får man fedt af granit?

Vaseline og hvid eddike. Denne overraskende kombination genopretter glans til dine marmor-, granit- og stenbordplader. Bare bland en halv teskefuld vaseline og en spiseskefuld hvid eddike i en skål. Derefter tilsættes vand til at fortynde dem.

Hvad koster en køkken bordplade?

Prisen kan svinge fra 5000 kr. og op til 50.000 kr. eller mere. Materialet som køkkenbordpladen er lavet af, er nærmest afgørende for, hvilken pris du kan forvente.

Hvad koster en keramisk bordplade?

 • Levering Pris*: 1.795,-
 • Opmåling Pris: 5.495,- Pr. ekstra rum: 895,-
 • Half risk. Levering + montering Pris: 7.195,- Pr. ekstra rum: 1.995,-
 • All risk. Opmåling + levering + montering Pris: 11.595,- Pr. ekstra rum: 2.895,-

Hvordan får man sten blanke?

Det aller-nemmeste er, at give strandstenene en gang olie. Gnid dem med olie et par gange – når de er “mættet” tørrer du efter med en blød klud. Nu er de som du fandt dem – de ser faktisk våde ud.

Kan man slibe sten med sandpapir?

Først tromles ca. et kilo sten seks-syv dage med det groveste slibepulver og senere med yderligere tre finhedsgrader. Jeg har korn 60, 80, 220, 400, 600, 8 (nogle vil kende disse tal fra slibepapir).

Kan man save i granit?

Den eneste måde at skære ordentligt i granit er med en diamantskive. Den almindelige carborundumskive er slidt op før du får begyndt. Derfor: til det egentlige skærearbejde i granit er en almindelig carborundumskive uanvendelig.