:

Hvad er en blå håndgranat?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er en blå håndgranat?
  2. Hvor mange gram er der i en granat?
  3. Hvor farlig er en håndgranat?
  4. Er granat en ædelsten?
  5. Hvornår blev sennepsgas opfundet?

Hvad er en blå håndgranat?

Cyclone Impact Gas Håndgranat Blå. Gas drevet håndgranat til airsoft kugler, som går af når den rammer jorden og sprøjter kugler til alle sider. Granaten kan indeholde 140 kugler som afskydes med 67 m/s. Granaten kan genbruges når den bliver fyldt op med gas og kugler.

Hvor mange gram er der i en granat?

Granaten vejede 900 gram var udformet som en stavhåndgranat. Omkring granaten var et smalt fragmentations-bånd. Den var forsynet med anslagstænding, og for at sikre at granaten landede spidsen forrest, var granaten forsynet med en tøjstrimmel der efter kastet foldede sig ud og fungerede som styrefinne.

Hvor farlig er en håndgranat?

En håndgranat er et våben som primært anvendes af militæret. Den bruges i nærkamp og er i fleste tilfælde beregnet til at kaste med hånden. Ved eksplosionen gør den væsentlig skade på personer og materiel.

Er granat en ædelsten?

Hvad ikke alle ved er, at granat faktisk er en samlebetegnelse for en gruppe ædelstene, som rent kemisk er meget nært beslægtede. Navnet ”granat” stammer fra det latinske ”garanatus”, som betyder ”frøagtig”, og som er en reference til granatæbler. Små, røde granater ligner nemlig frøene fra granatæbler.

Hvornår blev sennepsgas opfundet?

Sennepsgas er i sin rene form en farveløs og duftløs væske. Det blev brugt i uren gasform under krigen, hvor det dufter af sennep og peberrod. Brugt første gang 12. juli 1917 af tyskerne.