:

Hvad er Endomorph?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er Endomorph?
 2. Hvilken kropsform er jeg?
 3. Hvad betyder Ectomorph?
 4. Hvad vil det sige at være atletisk?
 5. Hvilken type kjole passer til din kropsform?
 6. Hvilket Kjolesnit?
 7. Hvornår er man en atlet?
 8. Hvordan bliver man en atlet?
 9. Hvilken gallakjole skal jeg vælge?
 10. Hvilken nederdel skal jeg vælge?
 11. Hvad klæder store piger?

Hvad er Endomorph?

Endomorph. Endomorph-kropstypen er kendetegnet ved at være rund i det, og læner sig mod æble-formet. Der findes fedt på hele kroppen - ofte centreret på især mave, lår og overarme. Denne kropstype har lettere ved at opbygge muskelmasse end ectomorph-kropstypen.

Hvilken kropsform er jeg?

En god tommelfinger regel er, at når dine mål f. eks. hedder 90-60-90, så har du en timeglas figur. Med andre ord, dine skuldre og hofter har samme mål, og din talje er defineret og har et mindre mål (du har ofte en stor barm).

Hvad betyder Ectomorph?

Du har måske hørt disse fancy, lettere alien lydende ord før, men er forvirret over, hvad de betyder. Så her får du lige en hurtig begrebsforklaring om de forskellige kropstyper: Ectomorph er den der super slanke person, som kan æde som et svin og aldrig tage på af hverken muskler eller fedt.

Hvad vil det sige at være atletisk?

atletisk, adj. adj. til Atlet(ik). atletiske øvelser ┆ kæmpemæssig; herkulisk.

Hvilken type kjole passer til din kropsform?

Har du lige store hofter og skuldre samt fyldig mave, skal du se efter kjoler med indsnit under barmen, så du får markeret din overkrop og camoufleret din mave. Kjoler, der sidder til over skuldrende og falder løst nedover, er også gode. Alle længder passer fint til dig, men undgå dem der slutter midt på låret.

Hvilket Kjolesnit?

Har du lige store hofter og skuldre samt fyldig mave, skal du se efter kjoler med indsnit under barmen, så du får markeret din overkrop og camoufleret din mave. Kjoler, der sidder til over skuldrende og falder løst nedover, er også gode. Alle længder passer fint til dig, men undgå dem der slutter midt på låret.

Hvornår er man en atlet?

En Atlet (græsk athlētēs = en, der kæmper om at modtage athlon = sejrpris, førstepræmie) var oprindeligt en deltager i oldgræske idrætskonkurrencer; i dag en, der dyrker en form for sport; eller en muskuløs og veltrænet person.

Hvordan bliver man en atlet?

Træningsfrekvens At blive skarp som en atlet kræver mindst lige så hårdt arbejde som at bygge store muskler. Vil du i topform, skal du træne 4-5 gange ugentligt, men du kan selvfølgelig også få resultater med en mindre indsats. Et passende træningspas vil være mellem 45 og 90 minutter.

Hvilken gallakjole skal jeg vælge?

Som pæreformet skal man gå efter en kjole, der sidder til for oven, for at fremhæve ens flotte smalle former. Derudover kan det være en fordel at finde en kjole med et løst skørte, som falder let over de områder, man ønsker at skjule. Dette fremhæver fyldig numse, som helt sikkert kun er en fordel.

Hvilken nederdel skal jeg vælge?

Har du korte ben, er en længde lige under knæet flot. Kombinerer du med en høj talje og en hæl, ser benene straks længere ud, end de er. De fleste moderåd lyder, at en kvinde med brede hofter skal vælge en nederdel med vidde, da det får hoften og bagdelen til at syne smallere.

Hvad klæder store piger?

De look vi ser allermest er en rummelig bluse med længde til under bagdelen og et par slanke jeans eller cigaretbukser. Det look virker for de fleste. Kig på dine proportionerTil gengæld er der ikke nogen fast skabelon for, hvad man som plus size kan gå med. Det afhænger alt sammen af ens kropsform.