:

Hvor dyb er en vask?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor dyb er en vask?
  2. Hvordan nedsænker man en vask?
  3. Hvordan Undersænker man en vask?
  4. Hvordan samler man rør under køkkenvask?
  5. Hvad er en nedfældet vask?
  6. Hvilken diameter skal et afløbsrør fra en håndvask minimum være?
  7. Hvordan Planlimer man en vask?
  8. Hvordan monteres en vask?
  9. Kan man selv lave underlimet vask?

Hvor dyb er en vask?

Ifølge Forbrugerstyrelsen måler en funktionel køkkenvask mindst 45 centimeter på den ene led, og den skal helst ikke være mere end 14 centimeter dyb. Desuden er det en rigtig god idé at placere vasken så langt fremme mod bordets forkant, som det er muligt, da det giver den bedste arbejdsstilling.

Hvordan nedsænker man en vask?

Med en nedfældningsvask ligger du vasken ovenpå bordpladen, så vask og bordplade ikke er plan. Nedfældning er en prisbillig løsning, da den er nem at montere. Ulempen er den kant (vaskeflangen), der ligger oven på bordpladen.

Hvordan Undersænker man en vask?

Lim vasken fast Når du har fræset pladen til, har du fundamentet til en planlimet vask! Nu skal du slibe kanterne til, og så skal vasken limes fast. Her vælger du en god, stærk klæber, som du lægger i et lag på 1 mm. Så har du faktisk en undersænket og planlimet vask!

Hvordan samler man rør under køkkenvask?

Start midt på gevindet, og arbejd dig ud mod enden af røret. Der må ikke stikke pakgarn ud over enden på røret. Klip, eller riv pakgarnet over, og smør et tyndt, jævnt lag paksalve på pakgarnet hele vejen rundt. Så kan du samle de to stykker rør.

Hvad er en nedfældet vask?

Med en nedfældningsvask ligger du vasken ovenpå bordpladen, så vask og bordplade ikke er plan. Nedfældning er en prisbillig løsning, da den er nem at montere. Ulempen er den kant (vaskeflangen), der ligger oven på bordpladen.

Hvilken diameter skal et afløbsrør fra en håndvask minimum være?

Ledninger, der fører gråt spildevand (afløb fra vask, bad, gulvafløb mv.), skal have en indvendig diameter på minimum 26 mm.

Hvordan Planlimer man en vask?

Når du skal lave en planlimet vask, skal du bruge maskinen i tre tempi, hvor du skal være ekstremt omhyggelig hele vejen igennem. For hver fræsning justeres dybden lidt længere ned, så man stille og roligt får skåret rammen, som vasken skal hvile i.

Hvordan monteres en vask?

Når du skal fastgøre vasken, fuger du først med silikonemasse langs vaskens krave. Herefter placerer du vasken i hullet og skruer spændebeslagene på. Så sidder vasken fast, og du kan nu montere vandlås og afløbsslange. Så er det fixet!

Kan man selv lave underlimet vask?

Du har sikkert fået at vide, at det er umuligt at planlime en vask i køkkenet. Det er dyrt at få professionelle til det, og du kan altså selv undersænke vasken, hvis du er grundig og giver dig god tid. Vasken ligger praktisk og elegant planlimet en millimeter under bordpladens overside.