:

Hvilken bordplade skal jeg vælge til mit køkken?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilken bordplade skal jeg vælge til mit køkken?
 2. Hvad er kompaktlaminat?
 3. Hvad koster kompaktlaminat?
 4. Hvilken bordplade passer til gråt køkken?
 5. Kan man skære i kompakt laminat?
 6. Hvad er Fenix laminat?
 7. Hvad koster en laminat bordplade?
 8. Kan man reparere en laminatbordplade?
 9. Hvad er højden på et køkkenbord?
 10. Hvor lang kan en bordplade være?
 11. Hvad er normal bordhøjde i køkken?
 12. Hvad er laminat til bordplader?
 13. Har laminat kunstige overflader?
 14. Er laminat oplagt til køkkenbordet?
 15. Hvordan fremstilles laminatplade?

Hvilken bordplade skal jeg vælge til mit køkken?

En granitbordplade er det bedste valg, hvis du vil have en bordplade, der er hårdfør og let at vedligeholde. Skifer er stort set lige så godt som granit, dog er det ikke så modstandsdygtigt over for syreholdige madvarer. Tør din stenbordplade af dagligt, så der ikke kommer skjolder.

Hvad er kompaktlaminat?

Hvad er kompaktlaminat? Kompaktlaminat er fremstillet af specialpapir, der bliver komprimeret til en stærk bordplade i en proces med højt tryk og varme. Det øverste og nederste lag er farvet laminatpapir, som bliver imprægneret med melamin.

Hvad koster kompaktlaminat?

Pris kr. 5.995,- inkl. moms.

Hvilken bordplade passer til gråt køkken?

Populært er for eksempel det grå landkøkken, som med stor succes kan kombineres med en bordplade i massivtræ eller lys kompositsten. Ønsker du et mere moderne udtryk kan en glat grå låge bruges.

Kan man skære i kompakt laminat?

Den bedste måde at lave udskæringer i kompaktlaminat på, er ved hjælp af en overfræser. Til mindre uskæringer kan med stor forsigtighed anvende stiksav med metalklinge. Der findes forskellige stiksavsklinger, og det er vigtigt at bruge den rigtige.

Hvad er Fenix laminat?

Fenix Laminat bordplader til bad og køkken FENIX NTM er nemlig en supermat og ekstra ridsefast laminatoverflade, som er silkeblød at røre ved, hvor fedtede fingeraftryk ikke ses. Udforsk vores store udvalg, og find din favorit i blandt.

Hvad koster en laminat bordplade?

Så er en laminatbordplade det rette valg for dig. Du kan få laminatbordplader i mange forskellige varianter med forskellige størrelser og farver.. 2.469,00 kr. 1.629,00 kr.

Kan man reparere en laminatbordplade?

Med ColorFill kan du reparere beskadigede laminatoverflader. Det kan eksempelvis være reparation af en laminatbordplade. Ofte opnås et bedre resultat ved partiel reparation end ved at skifte en del eller hele bordpladen.

Hvad er højden på et køkkenbord?

I et standardkøkken vil bordhøjden som udgangspunkt være 85-95 cm højt. Charlotte Brix fra Multiform Design Center råder dig til at gå efter et køkkenbord på omkring 90-92 cm i højden, hvis du selv er af normal højde.

Hvor lang kan en bordplade være?

Længden afhænger af, hvor langt råtræ der kan skaffes. Typisk kan LANGSTAV bordplader laves op til 4000mm i længden.

Hvad er normal bordhøjde i køkken?

Bordhøjden i et standardkøkken er ofte 85-95 cm, men den rigtige højde afhænger selvfølgelig af, hvor høje brugerne af køkkenbordet er. Dog vil en køkkenbordshøjde på 90-95 cm som regel passe de fleste.

Hvad er laminat til bordplader?

 • Laminat til bordplader findes i en ”blød”, billig udgave og i en dyrere, mere robust variant (højttrykslaminat). Begge varianter er oplagte til gør det selv-arbejde og fås i et væld af forskellige farver og mønstre. Gulvbrædder af laminat fås typisk som klikgulv.

Har laminat kunstige overflader?

 • Laminatens kunstige overflade giver producenterne stort set frit valg med hensyn til farver og mønstre. Du kan således få overflader, der ligner alt fra træ og fliser til skifer og kork. Tidligere har laminat været lidt dårligt selskab på grund af den kunstige overflade.

Er laminat oplagt til køkkenbordet?

 • Laminat er oplagt til gulve, hvor der er meget trafik og slid fx entre, trappe, bryggers og kælder. Slidstyrken er i top, og vedligeholdelsen er minimal. Vil du have en praktisk og stærk bordplade til en fornuftig pris, så er laminat et oplagt valg til køkkenbordet. Fås i mange farver og mønstre.

Hvordan fremstilles laminatplade?

 • Det gør materialet oplagt til gulve, bordplader og andre overflader, som skal kunne holde til hård slid og jævnlig rengøring med skrappe rengørings-midler. SUPERSTÆRKT: Laminatpladens hårde overflade fremstilles af lim og mange lag papir eller pap, der presses sammen under ekstremt højt tryk og varme. HVAD BRUGES LAMINAT TIL?