:

Kan all inclusive betale sig?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan all inclusive betale sig?
  2. Er all inclusive godt?
  3. Hvad dækker all inclusive over?
  4. Hvad er All Inclusive Light?
  5. Er helpension og all inclusive det samme?
  6. Hvad er forskellen på helpension og all inclusive?
  7. Hvad er semi all inclusive?

Kan all inclusive betale sig?

Selv om All Inclusive-rejsens pris normalt er højere, end en "almindelig" rejse, er der samlet set noget at spare, når du vælger All Inclusive. Det er samtidig nemt at holde styr på udgifterne, når alt er betalt hjemmefra.

Er all inclusive godt?

Du er sikret en god ensartet kvalitet i den mad du får. Du får god tid til at være sammen med din familie. Du undgår pågående sælgere fra lokale restauranter. Ofte er mange af resortets aktiviteter også inkluderet i all inclusive.

Hvad dækker all inclusive over?

Som navnet antyder, betyder 'all inclusive', at alt på rejsen er dækket hjemmefra. I teorien vil det altså være alt lige fra snacks, måltider, drikkevarer osv. på hotellet.

Hvad er All Inclusive Light?

Grundlæggende er måltider, snacks, lokalproduceret alkohol og alkoholfri drikkevarer altid inkluderet i prisen. Ofte serveres måltiderne fra buffet, mens drikkevarer kan afhentes i barerne eller ved buffeten.

Er helpension og all inclusive det samme?

Helpension. Helpension betyder at du både får morgenmad, frokost og aftensmad på hotellet. Når du har bestilt en rejse med helpension er der heller ikke inkluderet drikkevarer i prisen… Så dem skal du ligeledes betale for på hotellet.

Hvad er forskellen på helpension og all inclusive?

Halvpension: Morgenmad og yderligere et måltid - ofte en aftensmadsbuffet. Drikkevarer til måltiderne indgår ikke. Helpension: Morgenmad, frokost og aftensmad - ofte buffet til frokost og aftensmad. Drikkevarer til måltiderne indgår ikke.

Hvad er semi all inclusive?

All-inclusive er et rejsekoncept, som vokser og bliver mere populært år efter år. Vi har endda en variant, som vi kalder Semi-All-Inclusive, hvor der udover halvpension indgår drikkevarer fra kl. 18:00-24:00. En god variant de steder, hvor man alligevel spiser frokost i golfklubben.