:

Er hjemmesiden rigtig?

Indholdsfortegnelse:

  1. Er hjemmesiden rigtig?
  2. Hvordan ved man om det er en troværdig hjemmeside?
  3. Kan man stole på Fruugo?
  4. Kan man stole på Glamira?
  5. Er Fruugo seriøs?

Er hjemmesiden rigtig?

Du kan altid tjekke danske hjemmesider (dk. -sider) via DK Hostmaster. Hvis ejeren ikke stemmer overens med hvad, der står på siden – eller du bliver endnu mere mistænkelig af informationerne i søgning, bør du undgå siden.

Hvordan ved man om det er en troværdig hjemmeside?

Man kan se at en hjemmeside har SSL-certifikat ved at URL'en starter med “https” frem for “http”. Er du ny webshop eller website på markedet, er det vigtigt du har styr på dit SSL Certifikat. Det er nemlig dette bevis der sørger for, at din hjemmeside er sikker at handle og dele kontaktoplysninger på.

Kan man stole på Fruugo?

Aldrig køb fra fruugo Det var ikke mulighed da de havde indladt at sende en returnerings seddel med, som der ellers stod man skulle bruge. Man kan ikke få nogen form for kontakt til firmaet. Hvilket vil sige jeg ikke kan få mine penge tilbage. Aldrig køb fra fruugo.

Kan man stole på Glamira?

Smykke i lav kvalitet Så modtager vi det nye reparerede smykke. En måned senere brækker det af min hustrus hånd og er nu tabt. Jeg skal nævne at vi snakker helt normal, påpasselig brug her - intet vildt. Så jeg vil råde til at købe smykker hos et firma, der producerer noget i højere kvalitet end GLAMIRA.

Er Fruugo seriøs?

Hold fingrene fra dette firma! Hver eneste dag sender de en email med samme besked, “Opdatering af din ordre - status På vej”. Det er total umuligt at komme i kontakt med firmaet så man kan ikke afbestille varen, man kan heller ikke bede dem holde op med at sende alle de mails. Så Fruugo kan på ingen måde anbefales!!!