:

Hvilken bil har isofix?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilken bil har isofix?
 2. Hvilken babyautostol er bedst?
 3. Kan man få isofix på forsædet?
 4. Hvor kan man købe Isofix beslag?
 5. Hvornår kom der isofix i biler?
 6. Hvilke biler har isofix på forsædet?
 7. Hvilken autostol til 1 årig?
 8. Hvilken autostol passer til min bil?
 9. Hvornår må børn sidde på passagersædet?
 10. Hvornår må baby sidde på forsædet?
 11. Hvad er Skiltegenkendelse?

Hvilken bil har isofix?

Langt de fleste biler produceret siden 2006 har Isofix. Hvis du er usikker på, om din bil har Isofix eller ej, kan du tjekke bilmanualen efter Isofix-logoet.

Hvilken babyautostol er bedst?

 • Maxi Cosi Pebble Pro i-Size – BEDST I TEST AUTOSTOL BABY. Bekvem og hyggelig babyautostol med tryg installation og smart sele. ...
 • BeSafe iZi Go Modular X1. ...
 • Maxi-Cosi Coral. ...
 • Cybex Cloud Z i-Size. ...
 • Britax BABY-SAFE iSENSE. ...
 • Cybex Aton M i-Size. ...
 • Bugaboo Turtle Air by Nuna. ...
 • Maxi-Cosi CabrioFix.

Kan man få isofix på forsædet?

De fleste stole er udformet sådan, at de monteres med enten isofix eller med sele. De mest sikre stole er dog dem, der monters med isofix.” Har bilen ikke isofix på forsædet, råder FDM til, at stolen isofixmonteres på bagsædet.

Hvor kan man købe Isofix beslag?

Hvad er Isofix? - Alt til din bil - samlet ét sted - thansen.dk.

Hvornår kom der isofix i biler?

Flere tests viser, at autostolene med isofix sidder bedre fast og ikke rykker sig løs i tilfælde af uheld og kollision. Isofix blev en standard i starten af år 2000, og dermed har næsten alle nyere biler adgang til den ekstra sikkerhed.

Hvilke biler har isofix på forsædet?

Fordelen ved løsningen på bagsædet er, at der oftest er isofixbøjler, som stolen nemt kan klikkes fast på. Det er mere sjældent på forsædet. Her findes isofix kun i nogle modeller fra Citroën, Peugeot, Renault og Volvo, mens det kan købes til visse nye modeller fra Audi, BMW og Mercedes-Benz.

Hvilken autostol til 1 årig?

En 1 årige vejer typisk mellem 9-13 kg og du skal have fat i en 9-18 kg stol. Du kan få stole til både sele og isofix montering. I denne vægtklasse kan du vælge mellem fremadvendte og bagudvendte stole, men det anbefales at barnet fortsætter med, at sidde bagudvendt.

Hvilken autostol passer til min bil?

Det vigtigste er, at du vælger en godkendt autostol, der passer til dit barns vægt, højde og alder, og som kan monteres sikkert i din bil. Rådet for Sikker Trafik anbefaler fem tjekpunkter: Du skal sikre, at dit barns vægt er inden for autostolens vægtgrænse. At selen sidder korrekt på dit barn.

Hvornår må børn sidde på passagersædet?

Dine børn må sidde foran, når de er store nok til at blive ordentligt spændt fast – og her er det højden, der er afgørende. Dine børn må som udgangspunkt sidde foran, når er 135 cm eller over. På det tidspunkt kan de nemlig bruge sæder og seler ligesom voksne.

Hvornår må baby sidde på forsædet?

FDM anbefaler, at børn under 135 cm aldrig sidder på forsædet, men er dog klar over, at det til tider kan være nødvendigt. Hvis du kører med børn i fremadvendte autostole eller på selepuder på forsædet, skal du altid huske at rykke sædet så langt tilbage, så afstanden til airbag'en er størst mulig.

Hvad er Skiltegenkendelse?

Et kamera i forruden holder i mange nye biler øje med vejskiltene og viser, hvor stærkt du må køre.