:

Hvad er et toslink kabel?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er et toslink kabel?
  2. Hvad er bedst coaxial eller optisk?
  3. Hvad er spdif udgang?
  4. Hvad er forskellen på jackstik?
  5. Hvad betyder Spdif?
  6. Hvad er optisk hvidt og hvordan fungerer det?
  7. Hvad er et jack kabel?
  8. Hvad er EasyLink?

Hvad er et toslink kabel?

TOSLINK® er et standardiseret optisk fiberforbindelsessystem. Det bruges oftest i forbrugerlydudstyr (via et digitalt optisk stik), hvor det bærer en digital strøm af lyd mellem komponenter såsom Minidisc, cd-afspillere og DAT optagere.

Hvad er bedst coaxial eller optisk?

Coaxial vs Optisk 15:01 #5071 Altså en omvej hvis eneste fordel er at holde de to apparater galvanisk adskilt fra hinanden (hvis der er problemer med støj via stelstrømme). Er man fri for den slags problemer og ønsker den kortest mulige signalvej er coaxial bedst.

Hvad er spdif udgang?

SPDIF - Digital lyd SPDIF som kablerne også ofte kaldes, er blot en generel forkortelse af digitale lydoverførsler, som bruges om forbindelse med både koax- og optiske kabler, og står for "Sony Philips Digital Interface".

Hvad er forskellen på jackstik?

Jackstik findes i tre forskellige størrelser: standard Jackstik på 6,3 mm, Minijack-stik på 3,5 mm og Microjack-stik på 2,5 mm. Størrelsen henviser til diameteren på stikket. Stikkene bruges primært på kabler til lyd, men man kan faktisk også sende et videosignal gennem Jackstik.

Hvad betyder Spdif?

SPDIF (Sony/Philips Digital Interface) er forkortelsen for SONY, PHILIPS digital audio interface. Med hensyn til transmission er SPDIF opdelt i to typer output (SPDIF OUT) og input (SPDIF IN).

Hvad er optisk hvidt og hvordan fungerer det?

Optisk hvidt, fluorescerende stof, som absorberer ultraviolet lys og udsender blåt lys. Materialer, der er imprægneret med optisk hvidt, kommer til at se mere hvide og skinnende ud, da det blå lys maskerer de gullige farver i fx tekstiler (både kunst- og naturfibre) og papir.

Hvad er et jack kabel?

Jackstik er elektriske stik, som bruges til at forbinde elektroniske apparater, så disse kan udveksle signaler. Disse stik anvendes i tre forskellige størrelser: standard (6,3 mm), mini (3,5 mm) og mikro (2,5 mm). Målene er diameteren på stikbenet, altså det runde metal.

Hvad er EasyLink?

Fjernsynets EasyLink-funktion forbedrer kommunikationen med de enheder, der er tilsluttet via HDMI. EasyLink-indstillingen giver HDMI-kablet (HDMI CEC) ekstra funktionsmuligheder. Tænd EasyLink i TV-menuen, og kontroller, at CEC-funktionerne i den eksterne enhed er aktiveret (hvis de er tilgængelige).