:

Er paller behandlet?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er paller behandlet?
 2. Er engangspaller behandlet?
 3. Hvor meget koster paller?
 4. Hvorfor skal EUR paller varmebehandles?
 5. Hvad kan man sælge europaller for?
 6. Kan man sælge sine europaller?
 7. Hvad er engangspaller?
 8. Hvorfor er nogle paller blå?
 9. Hvad står EPAL for?
 10. Hvordan er en dansk EUR palle afmærket efter reparation?
 11. Hvad koster brugte paller?

Er paller behandlet?

I nogle lande er det tilladt at behandle pallerne med metylbromid til at bekæmpe insekt- og svampeangreb med. Metylbromid, der er en farveløs, lugtfri og giftig gas, er forbudt i Danmark, fordi den er skadelig for ozonlaget. Men stoffet kan også skade bl.

Er engangspaller behandlet?

Firmaerne forhandler også engangspaller, der er meget forskellige i både mål og kvalitet, men godt kan være lavet af rent, varmebehandlet træ.

Hvor meget koster paller?

Træ, tømmer m.v.

BeskrivelsePris
Paller, En Europalle sælges. Som ny. God stand. Se hele annoncen 8240 Risskov40 kr.
Paller, Træ, Engangspaller 15 stk. Europaller 8 stk. Pris engangs pr stk. Kr 20.00 Pris europaller pr stk. Kr Fårvang20 kr.
Paller, Pallerammer 75 kr pr stk Hillerød75 kr.

Hvorfor skal EUR paller varmebehandles?

HVORFOR SKAL JEG VARMEBEHANDLE MINE PALLER? ​Det skal du for at undgå overførsel af forskellige skadedyr i træet fra et land til et andet. De såkaldte nematoder kan udvikle sig meget eksplosivt og udrydde hele skovområder.

Hvad kan man sælge europaller for?

EUR paller der modtages flettet fratrækkes afregning med kr. 7,00 pr stk. for ekstra håndtering og udfletning.

Kan man sælge sine europaller?

Hvis du har brugte pallerammer eller paller liggende, som du gerne vil sælge, kan du benytte et firma, der sælger brugte paller. Ofte kan selv slidte pallerammer og paller indbringe en fin pris. Visse firmaer så som PalleKoncept ApS, reparerer gamle paller og sælger dem videre som genbrugspaller.

Hvad er engangspaller?

Træpaller produceres til forskellige formål og har forskellig kvalitet og holdbarhed, da nogle er engangspaller, og andre er til genbrug. De produceres også forskelligt i forskellige lande, da der er forskellige regler om miljø, og hvilke kemikalier der må anvendes for at holde skadedyr væk.

Hvorfor er nogle paller blå?

CHEP-paller er meget lette at identificere. De er malet blå og er markeret med CHEP-logo eller teksten “Property of CHEP“ eller “Owned by CHEP“, så de ikke er til at tage fejl af på markedet. Vi afhenter kun vores eget udstyr.

Hvad står EPAL for?

EUR-paller - også kaldet Euro paller, EPAL paller, Europaller, eller EU-paller – er en europæisk standardpalle, hvilket betyder, at de har de samme mål og har en høj kvalitet. Nye EUR-paller er varmebehandlede og altid mærket med EPAL-mærket på den venstre klods. På højre klods er pallerne mærket med EPAL eller EUR.

Hvordan er en dansk EUR palle afmærket efter reparation?

EPAL er en organisation, der kan udstede mærkningslicens til producenter af EUR-paller. Mærkningerne på venstre, højre og midterste klods skal være synlige mindst ét sted på pallen. Er dette ikke tilfældet, skal pallen repareres.

Hvad koster brugte paller?

Varmebehandlede paller:

60x801/2 EUR-paller, nyeRing for pris
60x801/2 EUR-paller, brugteRing for pris
80x120EUR-paller, nyeRing for pris
80x120EUR-paller, brugteRing for pris
40x601/4 engangspaller, nyeRing for pris