:

Er mit studie nede?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er mit studie nede?
 2. Hvornår kan man se skema au?
 3. Hvor kan jeg se mit skema au?
 4. Hvor er min eksamen au?
 5. Er au post nede?
 6. Hvorfor virker stads ikke?
 7. Hvornår starter 3 semester au?
 8. Hvor mange uger er et semester au?
 9. Hvornår starter 2 semester au?
 10. Hvor ser jeg mit studienummer?
 11. Hvor kan jeg se mine eksamener?
 12. Hvornår får man svar på skriftlig eksamen au?
 13. Hvordan finder jeg mit studienummer au?
 14. Kan ikke logge på stads?
 15. Hvor kan jeg se mine eksamensresultater?

Er mit studie nede?

Hvis mitstudie.au.dk er nede, kan du finde de vigtigste genveje her: http://brightspace.au.dk. https://eksamen.au.dk. post.au.dk.

Hvornår kan man se skema au?

Fra efteråret 2021 kan du bruge timetable.au.dk til at se dit personlige skema (det, du også kan se på mitstudie.au.dk), fremsøge skema for lokaler, bestemte kurser og/eller studieretninger samt hente skema til PC eller mobil.

Hvor kan jeg se mit skema au?

Du finder den digitale visning af dit skema på timetable.au.dk. På timetable.au.dk kan du se din personlige timeplan, hente timeplaner til din kalender vha. iCal og meget mere. Du kan bruge vejledningerne nedenfor til at komme godt i gang.

Hvor er min eksamen au?

Hvis din eksamen ikke fremgår af den kronologiske eksamensplan, så finder du information om eksamen og lokale på din studieportal under 'Eksamensplaner'. Hvis der er flere lokaler angivet ud for din eksamen, kan du ca. 2-4 dage inden din eksamensdato finde en lokaleoversigt (PDF) på det pågældende fag i WISEflow.

Er au post nede?

Af sikkerhedsmæssige grunde er der ikke længere direkte adgang til post.au.dk fra mit.au.dk. Du skal gå til https://post.au.dk og logge ind med: au@uni.au.dk (f.

Hvorfor virker stads ikke?

Min adresse er forkert på studieselvbetjeningen (STADS). Adresser indlæses dagligt fra CPR-registreret. Vent et par dage og tjek igen. Er den fortsat forkert, så kontakt Studiesystemsupport.

Hvornår starter 3 semester au?

Efterårssemesteret starter normalt i uge 35. Der kan være undertagelser, hvor dit semester starter tidligere eller senere. Hold øje med din personlige timeplan på mitstudie.au.dk eller på medskema.au.dk (kun for kandidatuddannelsen i medicin).

Hvor mange uger er et semester au?

12 og 8 timer pr. uge i 14 uger pr. semester.

Hvornår starter 2 semester au?

Forårssemesteret starter normalt i uge 5. Der kan være undertagelser, hvor dit semester starter tidligere eller senere. Hold øje med din personlige timeplan på mitstudie.au.dk eller på medskema.au.dk (kun for kandidatuddannelsen i medicin).

Hvor ser jeg mit studienummer?

Du finder dit studienummer på mitstudie.au.dk, hvor du kan se dit studienummer under punktet ”Personlige oplysninger”.

Hvor kan jeg se mine eksamener?

Du kan gratis bestille oplysninger om dig selv, der findes i Rigsarkivet. Det betyder at det er gratis at bestille dit eksamensbevis for en uddannelse, du har gjort færdig og dokumentation for uafsluttede forløb.

Hvornår får man svar på skriftlig eksamen au?

Du kan se dine eksamensresultater på studieselvbetjeningen (STADS), som du kan tilgå via mitstudie.au.dk. Ved eksamen må der gå op til 4 uger fra eksamensdatoen, til du får din bedømmelse.

Hvordan finder jeg mit studienummer au?

Du finder dit studienummer på mitstudie.au.dk, hvor du kan se dit studienummer under punktet ”Personlige oplysninger”.

Kan ikke logge på stads?

Problemer med at logge på? Hvis du oplever problemer med at logge på, skal du henvende dig til den lokale IT Support på dit fakultet.

Hvor kan jeg se mine eksamensresultater?

I Eksamensdatabasen kan borgere finde oplysninger om egne eksamener og karakterer til brug for blandt andet optagelse på uddannelser via KOT-systemet.