:

Hvad er den bedste motor?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er den bedste motor?
 2. Hvem bruger PSA motorer?
 3. Hvad er normalt olieforbrug?
 4. Hvilken BMW motor er bedst?
 5. Hvad stå TSI for?
 6. Hvorfor går dyser i stykker?
 7. Hvilke bilmærker ejer PSA?
 8. Hvem opfandt den første benzinmotor?
 9. Hvor meget olie bruger en husstand?
 10. Hvor mange liter olie bruger en familie?
 11. Hvilken BMW skal man købe?
 12. Hvad er forskellen på TSI og TFSI?
 13. Hvor længe holder en benzin motor?

Hvad er den bedste motor?

En IEPOTY-jury på 70 dommere fra 31 lande har tildelt Fords 1,0-liters EcoBoost-motor en sejr på i alt 145 point i motorkategorien under 140 hk med 26 point foran andenpladsen.

Hvem bruger PSA motorer?

PSA's 1.6 TDi-motor benyttes af Peugeot, Citroën, Ford samt Volvo, Fiat og Mazda. I alt sidder motoren i op mod 93.000 danske biler.

Hvad er normalt olieforbrug?

Som en tommelfingerregel mister moderne personbiler maksimalt 0,05% til 0,5% olie pr. Liter forbrugt brændstof. Så hvis du beregner med 10 liter brændstofforbrug pr. 100 kilometer til en sporty bil, er der brug for 100 liter brændstof til 1000 kilometer.

Hvilken BMW motor er bedst?

Når vi taler om pålidelighed, så er S54-motoren uden tvivl den mest pålidelige BMW M-serie-motor, der nogensinde er produceret. Når man taler om pålidelighed, skal man naturligvis tage hensyn til vedligeholdelse og service, da de spiller en stor rolle for at holde en motor kørende uden problemer.

Hvad stå TSI for?

Hvad betyder TSI? TSI står for 'Turbocharged Stratified Injection'. Men TSI betyder først og fremmest beskedent forbrug, masser af kræfter og en sagte, frydefuld summen, der kilder i ørerne..

Hvorfor går dyser i stykker?

Skaderne opstår, når motorerne soder til i de såkaldte dyser, partikelfiltre og indsugning plus en type skader, som opstår, når motorolien bliver fortyndet med dieselolie pga. dårlige driftbetingelser.

Hvilke bilmærker ejer PSA?

Groupe PSA består af Peugeot, Citroën og siden 2017 også tyske Opel. Under Citroën har man gjort DS Automobile til et selvstændigt mærke. Det var altså de første fire mærker.

Hvem opfandt den første benzinmotor?

Motoren vandt stor udbredelse og havde en god brændstoføkonomi. Den første encylindrede benzinmotor med firetakts cyklus blev konstrueret af tyskeren Gottlieb Daimler i 1884.

Hvor meget olie bruger en husstand?

Hvad er et normalt varmeforbrug?

TypiskEnergirenoveret**
Naturgas1.650 m31.100 m3
Olie*2.000 liter1.200 liter
Elvarme*18.100 kWh12.000 kWh
Varmepumpe5.800 kWh3.600 kWh

Hvor mange liter olie bruger en familie?

Et gennemsnitligt årligt forbrug af fyringsolie ligger på omkring 2.500 liter. Prisen for olien vil variere afhængig af den aktuelle listepris på fyringsolie​ og eventuelle rabatter.

Hvilken BMW skal man købe?

Bedste brugte BMW'er fra det seneste årti Hvis du ikke er ude efter at spare penge på ældre modeller, er den bedste BMW, du kan købe brugt, uden tvivl en af de mest pålidelige – BMW F30. De fleste brugte BMW'er har ofte problemer med tandremmen, men det har denne BMW ikke.

Hvad er forskellen på TSI og TFSI?

Re: Forskel på TSI og TFSI Det er præcist det samme. Det er bare Audi som ikke må/vil hedde det samme som VW/Skoda/Seat...

Hvor længe holder en benzin motor?

De fleste moderne biler når at køre mellem 300.0.000 kilometer, før de tvinges på pension og sælges for en slik til den lokale skrothandler. Vi har imidlertid fundet tre biler, som har gået længere. Meget længere.