:

Hvordan laver man en søgbar PDF?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan laver man en søgbar PDF?
 2. Er PDF gratis?
 3. Kan man tegne i en PDF?
 4. Hvorfor kan jeg ikke redigere i PDF?
 5. Hvad er OCR scanning?
 6. Hvordan scanner jeg til PDF?
 7. Er Adobe gratis?
 8. Hvad er en PDF fil?
 9. Kan man ændre i en PDF fil?
 10. Hvordan deler man en PDF fil op?
 11. Hvordan anonymiserer man i PDF?
 12. Hvordan kan man redigere i en PDF-fil?
 13. Hvad betyder OCR behandlet?
 14. Hvordan scanner jeg et dokument til PDF?
 15. Hvordan scanner man ind på computeren?
 16. Hvordan redigerer Acrobat en PDF?
 17. Hvordan redigerer du tekst i PDF'er?
 18. Kan Acrobat konvertere filer til PDF'er?

Hvordan laver man en søgbar PDF?

Søgbar PDF

 1. Åbn Nuance PDF Create Assistent.
 2. Vælg Søgbar PDF på rullelisten. Profil.
 3. Klik på knappen Profiler… for at kontrollere indstillingerne i dialogboksen PDF Create Profiler. ...
 4. Klik på knappen Indstillinger… for at få vist dialogboksen Konverteringsindstillinger til søgbare PDF-filer.

Er PDF gratis?

Adobe Reader er et gratis program, som kan bruges til at se PDF filer. Det er det eneste program af sin slags som kan arbejde med alle typer PDF filer og det er udviklet af samme virksomhed som opfandt PDF (eller Portable Document Format) fil endelsen.

Kan man tegne i en PDF?

Tegn i PDF-dokumentet: Hvis du vil oprette en sky- eller polygonfigur, opretter du et udgangspunkt ved at klikke og derefter flytte musemarkøren og klikke for at oprette hvert enkelt segment. Højreklik på udgangspunktet, og vælg Fuldført i menuen for at færdiggøre tegning af figuren.

Hvorfor kan jeg ikke redigere i PDF?

Hvis PDF-filen er adgangskodebeskyttet, skal du have adgangskoden til åbning af dokumentet og adgangskoden til ændring af tilladelser for at redigere PDF-/PDF Portfolio-filer. Du finder flere oplysninger i dette dokument. Bemærk, at PDF-filen kan også være beskyttet på andre måder.

Hvad er OCR scanning?

Med optisk tegngenkendelse (OCR) fungerer Acrobat som et tekstkonverteringsprogram, der automatisk trækker tekst ud fra et scannet papirdokument eller billede og konverterer det til redigerbar tekst i en PDF-fil.

Hvordan scanner jeg til PDF?

Scanning af et papirdokument til PDF-format med en forudindstilling (Windows)

 1. Vælg Værktøjer > Opret PDF > Scanner > [dokumentforindstilling]. Bemærk: ...
 2. Klik på Scan.
 3. Hvis du bliver spurgt, om du vil scanne flere sider, skal du vælge Scan flere sider, Scan bagsider eller Scanning er fuldført og klikke på OK.
5. maj 2021

Er Adobe gratis?

(Adobe Reader DC er en gratis, pålidelig softwareløsning til at læse, udskrive, signere og kommentere PDF-filer.) Har du brug for hjælp til at downloade eller installere? Se Hjælp til downloade og installation.

Hvad er en PDF fil?

Som bekendt bruger du PDF'er til at udføre dit vigtigste arbejde. Derfor opfandt vi det såkaldte Portable Document Format (bedre kendt som forkortelsen PDF), for at fremvise og udveksle dokumenter på en sikker måde, uafhængig af software, hardware eller operativsystemer.

Kan man ændre i en PDF fil?

Sådan redigerer du PDF-filer: Klik på værktøjet "Rediger PDF" i panelet til højre. Brug Acrobats redigeringsværktøjer: Tilføj ny tekst, rediger tekst eller opdater skrifttyper vha. markeringer fra Format-listen.

Hvordan deler man en PDF fil op?

Sådan opdeles en PDF-fil: Åbn PDF'en i Acrobat DC. Vælg "Arranger sider" > "Opdel". Vælg hvordan du vil opdele en enkelt fil eller flere forskellige filer. Navngiv og gem:Klik på "Outputmuligheder" for at vælge, hvor filen skal gemmes, hvad den skal hedde og hvordan du vil opdele filen.

Hvordan anonymiserer man i PDF?

Men dokumenterne må ikke indeholde personoplysninger, og derfor skal du anonymisere dokumenterne. Det kan du gøre ved at slette navne, e-mailadresser, CPR-numre, arbejdssteder og titler. Din opgave er at sørge for, at ingen (heller ikke dig selv), der læser dokumentet efterfølgende, kan gætte, hvem det handler om.

Hvordan kan man redigere i en PDF-fil?

Sådan redigerer du PDF-filer:

 1. Åbn en fil i Acrobat DC.
 2. Klik på værktøjet "Rediger PDF" i panelet til højre.
 3. Brug Acrobats redigeringsværktøjer: Tilføj ny tekst, rediger tekst eller opdater skrifttyper vha. markeringer fra Format-listen. ...
 4. Gem din redigerede PDF-fil: Navngiv filen, og klik på knappen "Gem". Det var alt!

Hvad betyder OCR behandlet?

OCR (Optical Character Recognition, ofte forkortet OCR, optisk tegngenkendelse, er den mekaniske eller tekniske konvertering af håndlavede, skrevne eller printede billeder med tekst, til maskinredigerbar tekst). Når dokumenterne er OCR-behandlet, så kan læse- og skrive teknologien læse indholdet op for den studerende.

Hvordan scanner jeg et dokument til PDF?

Scanning af et papirdokument til PDF-format med en forudindstilling (Windows)

 1. Vælg Værktøjer > Opret PDF > Scanner > [dokumentforindstilling]. Bemærk: ...
 2. Klik på Scan.
 3. Hvis du bliver spurgt, om du vil scanne flere sider, skal du vælge Scan flere sider, Scan bagsider eller Scanning er fuldført og klikke på OK.
5. maj 2021

Hvordan scanner man ind på computeren?

Sådan kan du gøre det manuelt.

 1. Vælg Start > Indstillinger > Enheder > Printere og scannere, eller brug følgende knap. Åbn indstillingerne for & printere og scannere.
 2. Vælg Tilføj en printer eller scanner. Vent på, at den finder scannere i nærheden, vælg derefter den, du vil bruge, og vælg Tilføj enhed.

Hvordan redigerer Acrobat en PDF?

 • Vælg Værktøjer > Rediger PDF. Acrobat anvender automatisk OCR på dit dokument og konverterer det til en fuldt redigerbar kopi af din PDF. Der vises en besked i øverste højre hjørne om det genkendte OCR-sprog. Hvis du vil skifte sprog, skal du klikke på Indstillinger i beskeden eller i højre rude.

Hvordan redigerer du tekst i PDF'er?

 • Klik på det tekstelement, du vil redigere, og start med at skrive. Den nye tekst matcher udseendet af de oprindelige skrifttyper i dit scannede billede. Få mere at vide om tekstredigering under Rediger tekst i PDF'er. Vælg Filer > Gem som, og giv dit redigerbare dokument et nyt navn.

Kan Acrobat konvertere filer til PDF'er?

 • Acrobat kan nemt konvertere dine scannede dokumenter til redigerbare PDF'er. Når du åbner et scannet dokument til redigering, kører Acrobat automatisk OCR (optisk tegngenkendelse) i baggrunden og konverterer dokumentet til redigerbart billede og tekst med skrifttyper, der er korrekt genkendt i dokumentet.