:

Hvad er botanisk gin?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er botanisk gin?
 2. Hvad er London gin?
 3. Hvad er hovedingrediensen i gin?
 4. Hvad er den bedste gin?
 5. Hvor kan man købe Botanisk gin?
 6. Er det sundt at drikke gin?
 7. Hvordan destillerer man gin?
 8. Er Tanqueray en god gin?
 9. Hvad kendetegner en gin?
 10. Er gin og tonic sundt?
 11. Hvilken gin er god til gin og tonic?
 12. Hvilken billig gin er bedst?
 13. Kan man drikke gin rent?
 14. Hvor meget feder gin?
 15. Hvordan starter man et destilleri?

Hvad er botanisk gin?

Botanisk Gin – RASPBERRY Farven og smagen kommer fra økologiske hindbær. Begge varianter indeholder vilde hyldeblomster, enebær, noter fra brombærblade, blomstrende citrontimian, citronverbena og roser. Alle ingredienser er økologiske, men blomster fourageret i naturen, kan ikke få Ø-mærke.

Hvad er London gin?

Denne type gin produceres altså ikke kun i London, men i hele verden. Det særlige ved fremstillingen af en London Dry gin er, at al smag skal komme fra de botanicals, som tilsættes under destilleringen. Der må altså, i modsætning til destilleret gin, ikke efterfølgende tilsættes aromaer, farvestoffer eller lignende.

Hvad er hovedingrediensen i gin?

Hovedingrediensen ved fremstilling af gin, foruden enebær, er kolonnedestilleret neutral spiritus med en styrke på 96%, som normalt er lavet på korn.

Hvad er den bedste gin?

Vores udvalgte gins

 • Drinksters favorit. Kongsgaard Raw Gin gin. ...
 • God til prisen. Hendricks Gin gin. ...
 • Gin Mare gin. ...
 • Isfjord Premium Arctic Gin gin. ...
 • Whitley Neill Lemongrass & Ginger Gin gin. ...
 • June By Gvine Royal Pear & Cardamom Gin Liqueur gin. ...
 • Bombay Sapphire London Dry Gin 40% gin. ...
 • Whitley NeilGooseberry Gin, Limited Edt.

Hvor kan man købe Botanisk gin?

Det er 70 cl / 40 procent alkohol. Se webshop og bestillinger af botanisk gin via www.botaniskgin.dk.

Er det sundt at drikke gin?

Man bliver sundere Det påstås også, at gin virker udrensende, er vanddrivende, stimulerer nyrefunktionen, modvirker urinvejsinfektioner og oppustethed og er rigtig godt, hvis man har gigt eller ømme led. Og så siges det jo, at alkohol i moderate mængder generelt kan forbedre blodomløbet og måske endda forlænge livet.

Hvordan destillerer man gin?

Den mest almindelige måde at lave gin på er ved pot still-destillering. Forestil dig en stor gingryde, hvor diverse botanicals ”flyder rundt” i basedestillatet sammen med vand. Når der varmes op under pot still'en, vil den rene alkohol begynde at koge ved 78,3°.

Er Tanqueray en god gin?

Den originale Tanqueray London Dry Gin er en af de bedst sælgende gins på verdensplan, en rigtigt god gin. Sammen med Bombay Sapphire og Gordons betegnes Tanqueray som værende de absolutte klassikere på ginmarkedet.

Hvad kendetegner en gin?

Gin. Dette er en spiritus med enebær-smag, hvor aromastofferne kan være tilsat som essenser til en neutral alkohol uden at der er sket en gen-distillation. Der skal være et tydeligt præg af enebær, som dog også kan være tilsat som essens.

Er gin og tonic sundt?

Alkohol udtørrer huden og efterlader den drænet og mat, hvilket gør rynker og poser under øjnene mere synlige. Men heldigvis indeholder enebærrene fra gin en masse sunde antioxidanter og vitaminer, som er med til at modvirke udtørring af din hud, og samtidig giver dig en smuk glød indefra. Skål for god samvittighed!

Hvilken gin er god til gin og tonic?

Leder du efter den bedste overall gin til en helt klassisk gin og tonic, så er den svenske Hernö Old Tom gin et rigtig godt bud. Den blev kåret som den bedste gin til gin og tonic i 2020 af IWSC (The International Wine and Spirit Competition).

Hvilken billig gin er bedst?

Da testen er forbi, har Iben Diamant fundet sin vinder iblandt de billige, og til hendes overraskelse smagte den markant anderledes end resten af feltet. »Det er en moderne gin med meget friske og tydelige citrusnoter. Det er overraskende, at noget til 70 kroner kan smage sådan.

Kan man drikke gin rent?

Som en hovedregel kan man gå ud fra, at de dyre gin-varianter bedst egner sig til at blive drukket rent, mens de lidt billigere flasker – som sagtens kan være ganske gode – fungerer bedre i en gin og tonic.

Hvor meget feder gin?

Faktisk indeholder 5 centiliter gin (den mængde, man typisk bruger i en drink) kun 97 kalorier. Hvis du herefter blander op med almindelig tonicvand, så vil din færdige drink indeholde cirka 140 kalorier, hvilket er betydeligt lavere end de fleste alkoholiske drikke.

Hvordan starter man et destilleri?

Ønsker men at etablere et destilleri til professionelt formål, an- søges Fødevarestyrelsen – på samme måde som en hvilken som helst anden fødevareproducerende virksomhed skal registreres.