:

Hvor højt skal Sonos højtalere hænge?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor højt skal Sonos højtalere hænge?
 2. Hvor mange Sonos enheder kan man koble sammen?
 3. Hvordan skal mine højttalere placeres?
 4. Kan Sonos 1 tåle fugt?
 5. Hvor højt skal surround højtaler sidde?
 6. Kan alle Sonos højtaler spille sammen?
 7. Kan Sonos One kobles sammen?
 8. Hvad skal man kigge efter i en højtaler?
 9. Kan man bruge sin Sonos uden internet?
 10. Kan man koble Sonos Play 1 til TV?
 11. Hvor langt skal højttalere stå fra hinanden?
 12. Hvor er det bedst at placere en subwoofer?
 13. Kan Sonos S1 og S2 spille sammen?
 14. Kan nye og gamle Sonos spille sammen?
 15. Hvad bruger man en forforstærker til?

Hvor højt skal Sonos højtalere hænge?

Som hovedregel anbefaler HiFi Klubben, at du placerer dine højtalere, så diskanten er nogenlunde i ørehøjde, når du sidder og lytter. De høje toner fra diskanten er meget retningsbestemte, og du hører dem derfor bedst i direkte ørehøjde.

Hvor mange Sonos enheder kan man koble sammen?

Det er kun muligt at gemme grupper i Sonos S2-appen til iOS eller Android på systemer med tre eller flere rum. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System > Grupper for at administrere dine gemte grupper.

Hvordan skal mine højttalere placeres?

Hvor skal jeg så placere mine højttalere? Ja, det er jo et spørgsmål, der ikke sådan lige lader sig besvare, men en god tommelfingerregel er, at de skal være mindst 30cm fra bagvæggen og gerne det dobbelte fra sidevæggen eller omvendt.

Kan Sonos 1 tåle fugt?

Sonos One SL tåler placering i fugtige rum, så du kan have den stående f. eks. på badeværelset, men du skal selvfølgelig ikke smide den i badekarret eller tage den med under bruseren. Du kan også hænge den op på væggen med et specialdesignet vægbeslag (ekstratilbehør).

Hvor højt skal surround højtaler sidde?

Hvis dit tv er vægmonteret, skal centerhøjttaleren være lidt under eller over tv'et. Hvis centerhøjttaleren har en styrbar diskant, skal den pege på dine ører, når du er i lytteposition. Surroundhøjttalere bør placeres lidt højere end dine ører, når du sidder, men ikke højere end når du står.

Kan alle Sonos højtaler spille sammen?

I princippet er der frit valg mellem alle Sonos enheder, men har du udstyr i forvejen, som Sonos skal spille sammen med, skal det med i overvejelserne.

Kan Sonos One kobles sammen?

Alle enhederne kan kombineres med to styk One SL og eventuelt en Sub for at få et 5.1-kanals surroundsystem.

Hvad skal man kigge efter i en højtaler?

Det afhænger helt af dine behov - og din forstærker. Du kan i øvrigt ikke sige noget om kvaliteten, ud fra disse parametre. Watt: Så mange at din forstærker ikke kan brænde dem af. dB: Hvis du har en mindre forstærker, men samtidig vil kunne spille rimelig højt skal du have en højtaler med høj følsomhed.

Kan man bruge sin Sonos uden internet?

Kabelbaseret opsætning Derudover kan dine Sonos-produkter sende det trådløse signal videre til andre Sonos-produkter, hvorved Sonos kan bruges i et rum, der er uden for dit WiFi-netværks rækkevidde. I denne kabelbaserede Sonos-opsætning er en Sonos One forbundet til routeren via et ethernetkabel.

Kan man koble Sonos Play 1 til TV?

Via den analoge indgang – kaldet line-in – kan du tilslutte eksempelvis en CD-afspiller, en computer, et TV, en iPhone-dock eller hvad du nu måtte have lyst til. Du skal bemærke at de understøttede enheder kun har hver én indgang. Du kan altså ikke tilslutte en CD-afspiller og et TV til den samme ene Sonos-afspiller.

Hvor langt skal højttalere stå fra hinanden?

Kort og godt: Lydbilledet er vigtigt. Højttalere, der befinder sig 2-3 meter fra hinanden kan danne et lydbillede mellem højttalerne.

Hvor er det bedst at placere en subwoofer?

Nogle subwoofers skyder lydbølger ud under den, så disse subwoofere skal helst ikke stå på noget, der kan blokere lyden som f. eks. et tæppe. Jeg vil faktisk anbefale, at placere subwooferen under sofaen eller der hvor du plejer at sidde for at se film, hvis det er filmoplevelsen der skal forbedres.

Kan Sonos S1 og S2 spille sammen?

De to Sonos-systemer er adskilte og styres med forskellige apps på din telefon. Af den grund kan du ikke gruppere et produkt, der kører S2, med et produkt, der kører S1, til at afspille den samme musik. Du vil ikke se produkter, der kører S1, i S2-appen og omvendt.

Kan nye og gamle Sonos spille sammen?

Sonos har nu meldt ud hvordan ejerne af ældre højttalere, kan benytte gamle og nye enheder.

Hvad bruger man en forforstærker til?

En forforstærker (eng. preamplifier eller pre-amp) er en elektronisk signalforstærker, der klargør et svagt signal, således at en effektforstærker kan behandle det. En forforstærker befinder sig sædvanligvis så tæt på signalkilden som mulig, for at undgå, at signalet bliver støjforurenet før processen.