:

Hvad står IO for?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad står IO for?
 2. Hvem ejer domaine?
 3. Hvem ejer et .com domæne?
 4. Hvor kommer .IO fra?
 5. Hvad er en IO liste?
 6. Hvordan finder man ud af hvem der ejer en IP adresse?
 7. Kan man se hvem der ejer en hjemmeside?
 8. Hvad er domænenavnet?
 9. Hvilken planet har færrest måner?
 10. Hvor mange måner er det på Jupiter?
 11. Hvad er en IO enhed?
 12. Hvad betyder input og output?

Hvad står IO for?

io – et domæne med en stigende popularitet i techmiljøet. Det minder nemlig om akronymet til termen 'input/output', som er en kendt term blandt tech-savvys. Det er blevet sådan nu, at en virksomhed, der bruger et . io-domænenavn, automatisk brander sig som startup.

Hvem ejer domaine?

Domænenavne kan i princippet ikke ejes af nogen. Alle domænenavne, der ender på . dk betragtes som en offentlig ressource. Når du registrerer et domænenavn, ejer du derfor ikke domænenavnet.

Hvem ejer et .com domæne?

Hvem ejer com domæne .com Et .com domæne ligger ikke hos nogen udbyder, de ligger hos din host, og ejes af dig. Ønsker du at finde ud af, hvem som ejer et .com domæne, kan du bruge who.is til at søge på et domæne, og her se, hvem der er registreret domæneejer.

Hvor kommer .IO fra?

io er et nationalt topdomæne der er reserveret til Britiske Territorium i Indiske Ocean.

Hvad er en IO liste?

En I/O-liste indeholder en PLCs adresser, symbolske adresser og funktionstekster. Den står - alt efter fabrikant - til rådighed i forskellige formater.

Hvordan finder man ud af hvem der ejer en IP adresse?

Hvem ejer IP-adressen? Institutionen Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) forvalter og fordeler IP-adresser til forskellige virksomheder og organisationer, som igen tildeler dem til deres kunder. De beholder dog stadig deres ejerskab.

Kan man se hvem der ejer en hjemmeside?

Med en Whois-søgning kan du tjekke, hvem ejeren er og dermed kontakte personen eller virksomheden. Du finder ejeren af et domæne ved at lave en Whois-søgning på domænet eller søge efter 'Domain lookup'. Hvis du leder efter ejeren af et . dk-domæne, skal du igennem 'Den offentlige Whois-database' hos DK Hostmaster.

Hvad er domænenavnet?

Domænenavne er de adresser, du bruger, når du skal finde en bestemt hjemmeside eller skrive en e-mail. I en webadresse er det de bogstaver, der kommer efter www. og det der kommer efter @ i en e-mailadresse.

Hvilken planet har færrest måner?

Solsystemets planeter og deres måner:

 • Merkur (ingen måner)
 • Venus (ingen måner)
 • Jorden. Månen.
 • Mars. se artiklen Mars' måner. ...
 • Jupiter. Jupiter har mere end 70 kendte måner, heraf 4 store. ...
 • Saturn. Saturn har mere end 80 kendte måner, heraf 5 store. ...
 • Uranus. Uranus har 27 kendte måner, heraf 4 store. ...
 • Neptun.

Hvor mange måner er det på Jupiter?

De fire galileiske måner er alle - ligesom Jordens måne - i bunden rotation omkring Jupiter. Det betyder, at Io, Europa, Ganymedes og Callisto altid vender den samme side mod Jupiter. Her kan du se, hvordan Jupiters måner - Io, Europa, Ganymedes og Callisto er i kredsløb om Jupiter.

Hvad er en IO enhed?

I/O, fra engelsk: Input/Output er et koncept i informationsteknologi. I/O er en relationel betegnelse, generelt for en enhed eller entitet der forventer at forholde sig til at modtage og sende data.

Hvad betyder input og output?

Input (eller inddata hvis det er inden for edb) er det, som tilføjes til en proces. Resultatet kaldes output (eller uddata). Det kan være en vilkårlig proces, men det bruges ofte inden for edb. Et hverdagseksempel er madlavning, hvor råvarerne er input til madlavningen og den færdige ret er output.