:

Hvad er specielt ved IMAX?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er specielt ved IMAX?
 2. Hvad er forskellen på CinemaxX og IMAX?
 3. Hvor kan jeg se IMAX?
 4. Hvad betyder 4 dx?
 5. Hvad er 2 D film?
 6. Hvad er IMAX Enhanced?
 7. Hvor sidder man bedst i IMAX?
 8. Hvor kan jeg se speak no evil?
 9. Hvor meget koster en IMAX billet?
 10. Er 4DX i 3D?
 11. Hvad betyder 2D i biografen?
 12. Hvor er det bedst at sidde i biografen?

Hvad er specielt ved IMAX?

EN OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE. Når en film bliver præsenteret i IMAX, er der reelt tale om en helt anden film, end den man normalt ser. Dels er filmens billed- og lydside opgraderet gennem en særlig DMR® process (Digital Re-Mastering), dels oplever man filmen i et specialdesignet og særligt tilpasset visningsmiljø ...

Hvad er forskellen på CinemaxX og IMAX?

IMAX-salen hos CinemaxX har 550 sæder og et lærred på over 250 m2. Lærredet er dermed også Nordens største. CinemaxX i København har kun mulighed for at vise IMAX Digital, og ikke IMAX Laser eller IMAX 70mm/15 perf.

Hvor kan jeg se IMAX?

VELKOMMEN TIL CINEMAXX Vi er Danmarks næststørste biografkæde, og viser de nyeste biograffilm på vores store lærreder. Biograferne i København og Aarhus har begge en IMAX-sal. Biografen i København har Danmarks største lærred – og biografen i Aarhus har Jyllands største lærred.

Hvad betyder 4 dx?

Biografkonceptet 4DX er en nyskabende teknologi, som gør gæsten til en del af filmens handling ved hjælp af hele 18 forskellige effekter som bl. a. vind, vand, regn, tåge, luftskud og lugt samt sne, sæbebobler og mulighed for kildren på ryggen.

Hvad er 2 D film?

2D-design står for todimensionelt design. 3D-design står for tredimensionelt design.

Hvad er IMAX Enhanced?

Hvad er det udvidede IMAX-billedformat? IMAX Enhanced-indhold på Disney+ har et udvidet billedformat på 1,90:1. Dette adskiller sig fra de fleste film, hvor billedet ser bredt ud, men ikke udfylder skærmens fulde højde.

Hvor sidder man bedst i IMAX?

Hvad er VIP? VIP-sæder er store super behagelige sæder med ekstra brede armlæn. Sæderne er placeret midt i salen så du har det absolut bedste udsyn til vore store lærreder.

Hvor kan jeg se speak no evil?

Se Speak No Evil online - Viaplay.

Hvor meget koster en IMAX billet?

Børnebilletter til ordinære film i IMAX koster 85,00 kr. og kan anvendes til forestillinger før kl. 18.00. Ved køb af børnebilletter til 3D film/film med andre tillæg eller ved valg af specielle pladser som VIP-sæder lægges tillægget oveni i prisen på børnebilletterne.

Er 4DX i 3D?

Anmeldelse af 4DX i Nordisk Film Biografer Aarhus C "Hvis man har prøvet en 4D-sal i en af landets forlystelsesparker, så kender man nogenlunde følelsen af en rutschebanetur med 3D-objekter flyvende mod ens ansigt, selvom man sidder på et sæde i en biografsal.

Hvad betyder 2D i biografen?

2D-design står for todimensionelt design. 3D-design står for tredimensionelt design.

Hvor er det bedst at sidde i biografen?

Sæderne er placeret midt i salen så du har det absolut bedste udsyn til vore store lærreder. Opgrader din biografoplevelse, når du køber billet på nettet, i vore automater eller ved personalet i biografen – her er du også velkomme til at spørge ind til konceptet.