:

Hvilke golfbolde skal jeg vælge?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke golfbolde skal jeg vælge?
 2. Hvor højt skal man tee op?
 3. Hvor meget koster en golfbold?
 4. Hvad er en golfbold lavet af?
 5. Hvad betyder numre på golfbolde?
 6. Kan golfbolde blive for gamle?
 7. Hvordan skal golfbolden rammes?
 8. Hvad betyder Golfudtryk?
 9. Hvor kan man købe golfbolde?
 10. Hvor køber man billigt golfudstyr?
 11. Hvor mange dør af golfbolde?
 12. Hvad er rumfanget af en golfbold?
 13. Hvor mange golfbolde må man have i sin bag?
 14. Hvordan renser man golfbolde?
 15. Hvor kan man gå til golf?

Hvilke golfbolde skal jeg vælge?

Får du god højde men ikke så meget længde, når du rammer bolden nogenlunde rent, bør du gå efter bolde, der er hårdere og har mindre spin, fordi de vil rulle lidt mere, når de lander. Har du god længde på slagene, men problemet er, at de ofte flyver skævt, så bør du også gå efter lidt hårdere bolde med mindre spin.

Hvor højt skal man tee op?

For at opfordre sig selv til en opad bevægelse gennem træfzonen, er det dog en god start at placere bolden på tee'en i en sådan højde, at midten af bolden flugter med den øverste kant på driverens slagflade.

Hvor meget koster en golfbold?

Golfbolde - Se vores mange brands

 • 25% Titleist Pro V1 hvid 4-pakke. ...
 • Titleist TruFeel - Hvid. 199,00DKK. ...
 • Callaway Supersoft. 239,00DKK. ...
 • Titleist Pro V1. 419,00DKK. ...
 • Srixon AD333. 239,00DKK Pris fra 214,88DKK. ...
 • Titleist Pro V1/V1X Practice. 399,00DKK Pris fra 249,50DKK. ...
 • Titleist Velocity - Hvid. 229,00DKK. ...
 • Wilson DUO Soft+ 249,00DKK.

Hvad er en golfbold lavet af?

Nutidens golfbolde er videreudviklet til at have en kerne af jordblandinger, hybrid materialer, blødere skal, og en mere sammenpresset kerne. De består i reglen af to, tre eller fire lag, som består af forskellige syntetiske materialer.

Hvad betyder numre på golfbolde?

Det yderste mønster på skallen af en golfbold kaldes for dimpler. Disse fordybninger giver bolden en stabil og lige boldflugt.

Kan golfbolde blive for gamle?

Der går op til 1.000 år før en golfbold bliver fuldstændig nedbrudt i vand. De giftige kemikalier der trænger ud af golfbolden giver store skader på flora og fauna.

Hvordan skal golfbolden rammes?

Den hvide streg går fra centrum i cirklen og ned til det laveste punkt på cirklen, hvor den sorte pil peger. Dette gør at bolden rammes i en nedadgående bevægelse og dermed kan du træffe bolden først, og efterfølgende jorden. Ved toppen af den hvide streg er en gul streg. Den forbinder armen og køllen til kroppen.

Hvad betyder Golfudtryk?

Hvis en spiller får bolden i hul på et slag mindre end par, kaldes det en birdie; to slag færre kaldes en eagle, og tre færre (meget sjældent) en albatross. Skal man bruge flere slag end par, kaldes det en bogey, en dobbelt bogey osv. Går bolden i hul på første slag, kaldes det hole-in-one.

Hvor kan man købe golfbolde?

Køb trygt dine golfbolde hos SPORT 24. Med afsendelse indenfor 1-2 hverdage er du sikret en lynhurtig levering – og med 365 dages returret kan du altid føle dig tryg. Vi tilbyder også gratis fragt, som en del af vores SPORT 24 VIP-kundeklub.

Hvor køber man billigt golfudstyr?

Hos BilligeGolfbolde kan du altid finde et stort udvalg af golfudstyr til alle de forskellige niveauer, og derfor også noget som passer til lige netop dig. Hvis du er i tvivl om hvilket udstyr som passer til dig, sidder vi altid klar til at hjælpe.

Hvor mange dør af golfbolde?

Tal fra Statens Institut for Folkesundhed viser nemlig, at 350 danskere hvert år kommer til skade, når de forsøger at efterligne golf-stjerner som Tiger Woods og Thomas Bjørn. Cirka 100 af de tilskadekomne bliver ramt af en golfkølle eller får en golfbold i hovedet – og de slutter ikke på 18.

Hvad er rumfanget af en golfbold?

Formlen for rumfanget af en kugle er V = 4/3 πr³.

Hvor mange golfbolde må man have i sin bag?

antallet er det vigtigt at vide, at golfreglerne begrænser antallet af køller og jern, man må have med i bag'en på banen til i alt 14 stk. Det er der næsten ingen rene begyndersæt, der når op på, og derfor er der mulighed for før eller siden at tilkøbe ekstra køller og jern.

Hvordan renser man golfbolde?

Overfladen på golf bolde gøres lettest ren i almindelig sulfo vand og med masser af kno fedt. Denne behandling kan i 90% af tilfældende tage sprit tusch. Men bolde der er brune af at ligge i en sø kan ikke altid gøres rene. Det skyldes at overfladen kan optage farvestoffer.

Hvor kan man gå til golf?

 • City Golf Copenhagen. En 9-hullers golfbane i naturskønne omgivelser. ...
 • Ubegrænset golf for kr. 299 om måneden. ...
 • Dansk Golf Akademi udbyder træningsmuligheder til golf spillere på alle niveauer. På vores driving range holder Dansk Golf Akademi til hvor de tager sig af at dygtiggøre golfere på alle niveauer. ...
 • Golfens Dag.