:

Hvilket sæde passer til mit toilet?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilket sæde passer til mit toilet?
  2. Hvilken type toilet har jeg?
  3. Hvad er soft close?
  4. Hvad betyder quick release?
  5. Hvordan skiller man Gustavsberg toilet?
  6. Hvorfor falder vandstanden i toilettet?
  7. Hvilken cisterne skal jeg vælge?

Hvilket sæde passer til mit toilet?

Du behøver ikke at vælge et toiletsæde, som kommer fra samme producent som dit toilet. Du kan også vælge mellem andre sæder, der er lavet, så det passer på dit toilet. Derfor kan du for eksempel vælge at montere et Pressalit-toiletsæde på dit Gustavsberg eller Ifö-toilet.

Hvilken type toilet har jeg?

Rent praktisk skal du se på skylleknappen. Skylleknappen viser nemlig ofte fabrikantens navn. Har du et Ifö toilet kan du sammenligne skylleknappen med de modeller som er i vores produktkatalog. Skylleknappen, også kaldet trykknappen, er navngivet efter toiletmodellen.

Hvad er soft close?

Soft close Funktionen betyder, at sædet lukker stille og roligt ned på toiletskålen, når du slipper det.

Hvad betyder quick release?

Det nyeste inden for lift off teknologi er den smarte quick release funktion, undertiden også kaldet click-off, hvor du kan tage toiletsædet af ved blot at klikke på knapperne på siden af det.

Hvordan skiller man Gustavsberg toilet?

Luk for vandtilførselen i bunden ( forventeligt sidder der en hane på væggen) Skil toppen ad - vip plastic (der hvor du trykker for skyl) af. Skru plast "møtrikken" af. Så kan du løfte porcelæns låget af. Når du kigger ned i vandbeholderen bliver du meget klogere.

Hvorfor falder vandstanden i toilettet?

Vandet forsvinder langsomt fra toilettet Det er tegn på begyndende tilstopning af kloakledningen. Tilstopningen kan enten sidde i din eller forsyningens del af kloaksystemet. stopper systemet. Er det tilfældet så skal du kontakte et spulefirma som kan spule kloakken ren.

Hvilken cisterne skal jeg vælge?

Valget af betjeningsplade afhænger af, hvilken indbygningscisterne du har eller skal have. Og vi har gjort det nemt: Sigma cisternen passer med Sigma betjeningspladerne, mens Omega cisternen passer med Omega betjeningspladerne.