:

Hvor meget strøm bruger en Quooker om året?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor meget strøm bruger en Quooker om året?
 2. Hvor meget strøm bruger en Cooker?
 3. Hvor tit skal man skifte Quooker?
 4. Hvordan virker en Cooker?
 5. Hvordan virker en vandhane med kogende vand?
 6. Hvor længe holder en Quooker beholder?
 7. Hvad koster det at få installeret en Quooker?
 8. Hvordan tændes en Quooker?

Hvor meget strøm bruger en Quooker om året?

Ifølge en test af Quooker, som Teknologisk Institut lavede for Elsparefonden i 2008, bruger en familie, der tapper 4 liter vand om dagen fra en kogende vandhane af mærket Quooker, 300 kWh om året (672 kr. om året ved en kWh-pris på 2,24 kr.). Er forbruget 6 liter om dagen, bruges der 400 kWh (896 kr.

Hvor meget strøm bruger en Cooker?

En Quooker giver dig nem adgang til både kogende og afkølet vand uden at det koster alverden i strøm. Det koster kun 10 watt/time i standby-forbrug at have 100 ˚C kogende vand tilgængeligt konstant. Det er cirka det samme som en WiFi-router bruger. Køleenhedens standby-forbrug er på 12 watt/time.

Hvor tit skal man skifte Quooker?

Service & vedligeholdelse. Der er ikke et fast serviceinterval, men alt efter behov kan du forvente at beholderen skal serviceres efter 2 til 5 år pga. tilkalkning af beholder/slanger.

Hvordan virker en Cooker?

De fungerer på følgende måde:

 1. Koldt vand løber ind i beholderen.
 2. Vandet opvarmes til 108 °C under tryk. Det bliver renset, når det løber igennem det unikke aktive kulfilter, HiTAC-filteret. ...
 3. Vandet falder til 100°C, når det løber ud af hanen, og det begynder at koge. ...
 4. Vandet har netop kogt.

Hvordan virker en vandhane med kogende vand?

Med en vandhane med kogende vand, fra eksempelvis Quooker, bliver vandet opvarmet og opbevaret i en isoleret stålbeholder, som er placeret under køkkenvasken. Denne beholder holder vandet i kog og fungerer derudover som en slags ”termokande”, som holder på varmen, så vandet hele tiden er klar til brug.

Hvor længe holder en Quooker beholder?

Det er svært at sige, præcis hvornår mængden af kalk i beholderen bliver for meget til at du bør få din Quooker-beholder serviceret, men det er typisk efter 2-5 år afhængig af beholder, bopæl og brugsmønster.

Hvad koster det at få installeret en Quooker?

en uundværlig Quooker kogende vandhane inkl. levering og montering FRA kr. 11.990 kr.

Hvordan tændes en Quooker?

For at tænde for det afkølede vand uden brus, skal du trykke ned på betjeningsgrebet og holde det nede i to sekunder indtil lysringen lyser blåt. Herefter drejer du på grebet, og så kommer vandet.