:

Hvad koster 100 gram sølv?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster 100 gram sølv?
 2. Hvor kan jeg sælge sølvsmykker?
 3. Kan man sælge sine sølvsmykker?
 4. Hvad er 830 sølv?
 5. Hvad kan man få for sølvbestik?
 6. Hvem køber sølvbestik?
 7. Er sølvtøj noget værd?
 8. Hvem køber gamle smykker?
 9. Hvad står 830 s for?
 10. Er sølvbestik noget værd?
 11. Hvem køber brugt sølvbestik?
 12. Hvad er tretårnet sølv værd?
 13. Hvad koster sølvbestik?

Hvad koster 100 gram sølv?

AKTUELLE GULDPRISER & SØLVPRISER

Dagens PriserFinhed ‰Gram pris
Sølv – 3 tårnet830 ‰3.00 DKK
Sølv – sterling925 ‰3.40 DKK
Sølv – finsølv999 ‰3.80 DKK
Sølvbarre999,9 ‰4.77 DKK

Hvor kan jeg sælge sølvsmykker?

Det er altid sikrest at vælge en godkendt ædelmetalforhandler til at sælge sølv, da du som oftest får meget højere pris pr gram sølv end hos f. eks. antikvitetshandlere og guldsmede. Du kan booke en tid hos Nyfortuna på .

Kan man sælge sine sølvsmykker?

Du kan som udgangspunkt sælge dine brugte smykker hvis de indeholder guld eller sølv. Du kan også sælge brugte smykker med sten og diamanter.

Hvad er 830 sølv?

Navnet sterling stammer oprindeligt fra betegnelsen for en engelsk penny, som netop var fremstillet i sølvkvaliteten . Ud over sterling sølv legeres sølvet desuden til 830 sølv, som indeholder 830/1000 rent sølv. 830 sølv bruges som regel til bestik og andre brugsgenstande i sølv.

Hvad kan man få for sølvbestik?

Vi vurderer dit sølvtøj helt gratis uanset, om det er hele sølvbestik, enkelte dele, serveringsbestik eller børnebestik. Sølvtøj købes uanset, om det er nyt eller gammelt sølvbestik, der er stemplet. Og vi køber faktisk også russisk sølvbestik, der er stemplet. Så læs med her og bliv klogere på salg og køb af sølvtøj!

Hvem køber sølvbestik?

Nogle sølvbestik koster ikke meget mere end skrotprisen, imens andre kan have langt højere værdi. Vi vil meget gerne se på dit bestik, og give dig en vurdering. Ring til os på telefon 22 38 75 05 og fortæl lidt mere om hvad du overvejer at sælge, og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde.

Er sølvtøj noget værd?

Det såkaldte “pletsølv”, eller “fattigmandssølv” som det populært kaldes, er ikke rigtigt sølv. Det er derimod typisk messing, belagt med et meget tyndt lag sølv. Sølvindholdet i pletsølv er dermed meget lavt, og som udgangspunkt har det ikke den store værdi.

Hvem køber gamle smykker?

Har du nogle smykker af værdi derhjemme, du ikke længere bruger? Så kan du med stor sandsynlighed sælge dem til os her hos STRAKSSALG.dk. Vi køber brugte kvalitetsvarer af private forbrugere, og det kan være alt fra iPhones og designertasker til smykker eller cykler.

Hvad står 830 s for?

830 eller 830S Er sølvtøjet stemplet med “830” eller “830S” er der også tale om ægte sølv. Det er den type sølv som også kaldes “tretårnet”. Sølvet har en lidt lavere lødighed end sterling-sølv – altså et lidt lavere indhold af rent sølv per gram. Derfor er prisen også en anelse lavere.

Er sølvbestik noget værd?

Værdien af bestikket afhænger helt af hvor populært det er. De mest populære sølvbestik er fra Georg Jensen – dem kan du læse lidt mere om her – men mange andre sølvbestik er også efterspurgte og udbredte. Nogle sølvbestik koster ikke meget mere end skrotprisen, imens andre kan have langt højere værdi.

Hvem køber brugt sølvbestik?

Hos GoodOldDays.dk køber vi naturligvis kun sølvtøj i ægte sølv. Og det er sådan, at ægte sølv ALTID er stemplet. Derfor kan du faktisk helt selv tjekke, om dit sølvtøj er i ægte sølv, før du kontakter os for en vurdering.

Hvad er tretårnet sølv værd?

Sølvpriser

TypePris pr. gramVægt i gram
Tretårnet 830 ‰2,85 DKKg.
Sterling 925 ‰3,26 DKKg.
Finsølv 999 ‰3,65 DKKg.
Finsølv (Barre) 999,9 ‰4,56 DKKg.

Hvad koster sølvbestik?

AKTUELLE GULDPRISER & SØLVPRISER

Dagens PriserFinhed ‰Gram pris
Sølv – 3 tårnet830 ‰3.00 DKK
Sølv – sterling925 ‰3.40 DKK
Sølv – finsølv999 ‰3.80 DKK
Sølvbarre999,9 ‰4.77 DKK