:

Hvordan kommer jeg af med et gammelt klaver?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan kommer jeg af med et gammelt klaver?
 2. Hvilket klaver skal jeg købe?
 3. Er mit klaver noget værd?
 4. Hvad koster et godt klaver?
 5. Hvor kan jeg sælge mit klaver?
 6. Kan man selv stemme et klaver?
 7. Hvad er forskellen på klaver og Pianette?
 8. Hvilket elektrisk klaver skal jeg vælge?
 9. Hvem køber brugte klaverer?
 10. Hvad vejer et opretstående klaver?
 11. Hvad er forskellen på et flygel og et klaver?
 12. Hvordan stemmer man en klaver?
 13. Hvad koster det at stemme et klaver?
 14. Hvad betyder Pianette?
 15. Hvad er forskel på keyboard og klaver?

Hvordan kommer jeg af med et gammelt klaver?

Den billigste pris på bortskaffelse af klaver får du, hvis du selv kører instrumentet på genbrugsstationen. Det er nemlig gratis at aflevere klaveret her, men til gengæld er det også en besværlig løsning.

Hvilket klaver skal jeg købe?

Hvor meget skal jeg bruge på mit første klaver? Henning anbefaler, at man bruger minimum 3000 kr., når man skal købe sig et elklaver, da det er meget svært at finde kvalitet under det prisniveau, medmindre man køber på brugtmarkedet. Henning anbefaler gerne mærkerne Yamaha, Roland og Korg.

Er mit klaver noget værd?

Salgsvurderingen er beregnet til dig, hvis du står og skal købe eller sælge et klaver eller flygel. Vurderingen kan hjælpe dig med at bestemme den aktuelle markedsværdi for dit klaver/flygel – eller hvis du blot har brug for et groft skøn over, hvor meget dit instrument er værd.

Hvad koster et godt klaver?

Yamaha P121

 • Yamaha P121. 3.895 kr. 5,0.
 • Trender. Roland LX-705. 15.990 kr.
 • Trender. Kawai CA49. 14.790 kr.
 • Casio GP-310. 25.089 kr.
 • Casio GP-510. 29.319 kr.
 • Yamaha N1X. 63.990 kr.
 • Kawai CA99. 29.590 kr.
 • Ringway TG8852. 3.999 kr.

Hvor kan jeg sælge mit klaver?

Hos Vilhelms Musikværksted finder du et af landets største, billigste og mest attraktive udvalg af nye og brugte klaverer til salg.

Kan man selv stemme et klaver?

En klaverstemning er sådan set ikke en kostbar affære, da det typisk kun tager 1-2 timer for en professionel at udføre. Dog kan det tage væsentlig længere tid for den utrænede. Det er derfor helt op til dig selv, hvorvidt du er villig til at bruge enten tiden eller pengene, når du skal stemme dit klaver.

Hvad er forskellen på klaver og Pianette?

Et klaver er et musikinstrument der sammen med flygelet også kaldes for piano (kort form af pianoforte – italiensk for "stille kraftigt"). Et klaver består af et klaviatur, der med tangenter får filtbeklædte hamre til at anslå stemte strenge. Et moderne klaver har 88 tangenter.

Hvilket elektrisk klaver skal jeg vælge?

Bedste el klaver i test – Artesia PE-88 El klaver Da vi skulle vælge det bedste el klaver var der mange om budet, men vores valgt faldte ud på Artesia PE-88 El klaveret. Klaveret er en af et elegant og smukt klaver med 88 mellem vægtede tangenter og med blandet andet et 64 toners polyfoni.

Hvem køber brugte klaverer?

Har du et brugt flygel eller klaver til salg, så ring til os for en snak eller kontakt os på mail. Vi køber brugte klaverer og brugte flygler over hele landet. Vi aftaler en tid og kommer forbi og afhenter instrumentet på din bopæl.

Hvad vejer et opretstående klaver?

Klaver: Det vejer typisk mellem 2 kilo. Flygel: Et lille vejer omkring 300 kilo, mens de store kan ligge på 700.

Hvad er forskellen på et flygel og et klaver?

På et opretstående klaver slår hamrene ind på strengene forfra, og de dæmpere, der skal stoppe strengenes vibrationer, når tangenterne slippes, bevæger sig ligeledes ind forfra – lige under hamrene. På et flygel bevæger dæmperne sig ned ovenfra, og hamrene slår op nedefra ud for dæmperne.

Hvordan stemmer man en klaver?

Ved en stemning af klaver vil man som oftest efterstræbe at stemme i kammertonen. Som udgangspunkt betyder det at der stemmes i 440 hz. Nogle foretrækker dog en kammertone på 442 hz eller endda højere. Det ses især indenfor klassisk musik, hvor den rytmiske musik som regel holder sig til 440.

Hvad koster det at stemme et klaver?

Hvad koster stemning af klaver? En pianostemning koster 1.300 kr. inkl. moms og kørsel i Storkøbenhavn.

Hvad betyder Pianette?

Pianette, (dim. af piano), opretstående klaver, hvis kasse kun når lidt op over klaviaturet. Især i 1900-t. har det været populært til mindre rum.

Hvad er forskel på keyboard og klaver?

et klaver og et keyboard. Den største forskel er, at keyboards ikke har vægtede tangenter, som du finder på klaveret. De vægtede tangenter giver dig mulighed for at træne dynamik, når du spiller, og det kan være svært at øve med tangenter, som ikke er vægtet.