:

Hvad er en sonisk tandbørste?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er en sonisk tandbørste?
 2. Hvad er hårene på en tandbørste lavet af?
 3. Hvilket børstehoved skal jeg vælge?
 4. Hvilken tandbørste anbefaler tandlæger?
 5. Hvad er Sonicare?
 6. Hvad er sonisk teknologi?
 7. Hvordan blev tandbørsten opfundet?
 8. Hvor hård skal tandbørsten være?
 9. Hvad er forskellen på Oral B børstehoveder?
 10. Hvor ofte skal man skifte børstehoved?
 11. Hvor mange rotationer skal en eltandbørste have?
 12. Hvad kan man gøre ved blottede tandhalse?
 13. Hvordan børster man med Philips Sonicare?
 14. Er det bedre at bruge elektrisk tandbørste?
 15. Kan en elektrisk tandbørste tåle vand?

Hvad er en sonisk tandbørste?

Sonisk tandbørste er karakteriseret ved, at den ikke børster tænder med rotation af hovedet, men med hurtig vibration af børstehår og derfor er den mere skånsom mod tandkødet. Derfor er det vigtigt at fokusere på den korrekte tandbørstningsteknik, når du begynder at brug' en sonisk tandbørste.

Hvad er hårene på en tandbørste lavet af?

Tandbørsten er et instrument til at fjerne plak-belægninger fra tænderne (tandbørstning). Den består af et plastikhåndtag og nylonbørster fastgjort til børstehovedet.

Hvilket børstehoved skal jeg vælge?

Roterende børstehoveder drejer hele vejen rundt, mens oscillerende børstehoveder bevæger sig fra side til side. Nogle slags børster kan også pulsere og få børstehovedet til at bevæge sig ind og ud mod tænderne, mens de drejer for at hjælpe med at løsne plak.

Hvilken tandbørste anbefaler tandlæger?

Oral-B Eltandbørste Genius 10000N white hjælper dig med at børste dine tænder præcis som din tandlæge gerne vil have, at du skal gøre det. Den er Oral-B's første intelligente børstesystem, der børster dine tænder mere skånsomt og beskytter dit tandkød i processen.

Hvad er Sonicare?

Philips Sonicare-tandbørster anvender sonisk teknologi. Den bevæger børstehovedet med op til 62.000 bevægelser i minuttet, hvilket skaber mikrobobler, der understøtter rensning mellem tænderne.

Hvad er sonisk teknologi?

Den soniske teknologi kombinerer højfrekvente, glidende bevægelser med pulseringer. Kombineret giver det 62.000 bevægelser pr. minut, hvilket er mere end du får med din manuelle tandbørste på en måned.

Hvordan blev tandbørsten opfundet?

en tyggepind, som både rensede tænderne og gav frisk ånde. I midten af 1500-tallet, fandt kineserne ud af, at de kunne gøre brug af grisens stive nakkehår og sætte dem fast til et skaft af bambus eller ben. Denne opfindelse spredte sig til Europa, men europæerne ville hellere bruge bløde hestehår eller fjer.

Hvor hård skal tandbørsten være?

Hvor hårdt skal man børste sine tænder? Du skal ikke børste hårdt. Du skal egentlig børste, som en elektrisk tandbørste gør; i små, cirkulære bevægelser og kun med let pres på tandbørsten. Børster du hårdt og med savebevægelser, laver du skader på tandkødet, så det trækker sig tilbage og blotter tandhalsene.

Hvad er forskellen på Oral B børstehoveder?

Derfor findes der også hele otte forskellige børstehoveder til Oral-B, som alle har hver deres specielle egenskab. Børstehovederne TriZone, FlossAction, Dual Clean, Precision Clean, 3D White & Sensitve Clean passer til alle Oral-B eltandbørster, hvorimod børstehovedet Sonic kun passer til Pulsonic tandbørsten.

Hvor ofte skal man skifte børstehoved?

De fleste tandlæger anbefaler at udskifte din tandbørste eller børstehoved hver 90. dag eller oftere, hvis du børster mere end to gange dagligt eller længere end 2 minutter.

Hvor mange rotationer skal en eltandbørste have?

Rotationer. 8.000 Det er vigtigt at købe en elektrisk tandbørste, som har mange rotationer i minuttet, fordi antallet af rotationer afgør ofte hvor effektiv den er. Denne model kan rotere børstehovedet med 8.000 omdrejninger i minuttet, hvilket sikrer dig at du får en flot og ren mund, hver gang du har børstet tænder.

Hvad kan man gøre ved blottede tandhalse?

Tandlægen eller tandplejeren kan også foretage en behandling med fluorlak, som man påfører blottede tandhalse over nogle gange. Lakken bliver dog slidt af med tiden, så man bliver som regel nødt til at genateg behandlingen. En plastfyldning til at dække over den blottede tandhals kan også være løsningen.

Hvordan børster man med Philips Sonicare?

For at gøre det nemmere at børste og sikre, at du kommer ind overalt, skal du i princippet anvende samme teknik som ved manuel tandbørstning. Den eneste forskel er, at du skal børste blidere og lade eltandbørsten gøre arbejdet.

Er det bedre at bruge elektrisk tandbørste?

Tandbørstningen bliver med en elektrisk tandbørste mere korrekt og ensformig. Fordelen ved den elektriske tandbørste er nemlig, at den laver alle bevægelserne for dig. Du skal derfor kun sørge for at bevæge eltandbørsten rundt mellem tænderne. Eltandbørste gør også tandbørstningen mere dybdegående.

Kan en elektrisk tandbørste tåle vand?

Daglig vedligeholdelse af din eltandbørste Skyl din tandbørste med vand fra hanen efter brug. Fjern rester af tandpasta og evt. kalk med fingrene eller en blød klud. Børst ikke for hårdt, da et tryk på din tandbørste slider børsterne hurtigere – og så renser de dine tænder mindre effektivt.