:

Hvad betyder faktor 50?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad betyder faktor 50?
  2. Hvilken solcreme er den bedste?
  3. Hvor hurtigt virker solcreme?
  4. Hvilken solcreme fedter mindst?
  5. Hvilken solcreme giver mest farve?
  6. Hvorfor Ansigtssolcreme?
  7. Hvad er forskellen på faktor 15 og 30?
  8. Hvilken faktor solcreme skal jeg bruge?

Hvad betyder faktor 50?

SPF 30: høj beskyttelse til lys hud, velegnet i stærk sol, UV-indeks 7-8. SPF 50: høj beskyttelse til meget lys hud, velegnet i stærk sol, UV-indeks 7-8. SPF 50+: meget høj beskyttelse til meget lys hud, velegnet i meget stærk sol, UV-indeks 8 eller derover.

Hvilken solcreme er den bedste?

I den seneste solcremetest har Forbrugerrådet Tænk igen kåret Derma Sollotion SPF15 til Bedst i test, og nu er Derma Kids Sollotion SPF30 også testvinder. Solcremerne lever nemlig op til alle fem kriterier fra Forbrugerrådet Tænk – og mere til.

Hvor hurtigt virker solcreme?

Hvis en solcreme skal være effektiv, skal den bruges i rigelige mængder og smøres let ind i huden ca. 20 minutter inden ophold i solen. Solcremen bør være et supplement til andre former for beskyttelse som skygge og tøj.

Hvilken solcreme fedter mindst?

Capital Soleil Anti-Shine Dry Touch SPF 30 fra Vichy, 125 kr. Fås på Apoteket. Vi er vilde med solsprayen fra California Tan, der føles som en let brise på huden og på ingen måde fedter - den skal ikke en gang smøres ud!

Hvilken solcreme giver mest farve?

Solcreme til dig, der gerne vil være ekstra brun Så prøv denne solcreme fra Piz Buin. Den øger nemlig din huds naturlige brune pigment, samtidig med at den beskytter mod solen. Den fås også i SPF 15. Kan købes her, koster cirka 160 kroner.

Hvorfor Ansigtssolcreme?

Med den bedste ansigtssolcreme kan du beskytte den sarte hud i ansigtet mod solens skadelige UV stråler, så du undgår for tidlig ældning af huden og så du minimere risikoen for kræft i huden. Du bør beskytte din ansigtshud med solcreme hele året rundt - også under din makeup.

Hvad er forskellen på faktor 15 og 30?

Måske tænker du, at solfaktor 30 beskytter dobbelt så meget som solfaktor 15. Men faktisk er forskellen meget lille! Solfaktor 15 beskytter nemlig mod 93% af solens stråler, mens solfaktor 30 beskytter mod 97% af strålerne. Og forskellen er endnu mindre, når vi kommer op i solfaktor 50.

Hvilken faktor solcreme skal jeg bruge?

Du skal fx tage højde for din hudtype og om du skal bruge solcremen i Danmark eller sydpå hvor UV-indekset er højere. I Danmark anbefales det at bruge minimum en faktor 15. Skal du til lande, der har et varmere klima end Danmark anbefales det at bruge minimum en faktor 30.