:

Hvad misfarver tænderne?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad misfarver tænderne?
 2. Hvordan fjerner man misfarvninger på tænder?
 3. Kan man blive syg af en dårlig tand?
 4. Hvad koster en Porcelænsfacade?
 5. Hvad gør tænder brune?
 6. Hvordan fjerner man brune pletter på tænderne?
 7. Kan gule tænder blive hvide igen?
 8. Hvornår må man børste tænder efter klorhexidin?
 9. Kan klorhexidin erstatte tandbørstning?
 10. Kan dårlige tænder give feber?
 11. Kan forkølelse sætte sig i tænderne?
 12. Hvad koster en Tandfacade?
 13. Hvad koster en Plastfacade?

Hvad misfarver tænderne?

Eksempler på drikkevarer der misfarver er; kaffe, te, iste, sodavand og nogle juicetyper. Der er også bestemte fødevarer som f. eks. lakrids, nogle krydderier og visse bærtyper der kan medføre gule tænder, hvis du spiser dem ofte eller i store mængder – og ikke husker at børste tænderne efter indtagelse.

Hvordan fjerner man misfarvninger på tænder?

Zendium Mild Whitener er til dig, som har en følsom mund, men stadig ønsker at modvirke lette misfarvninger på tænderne efter kaffe, te og rødvin. Tandpastaen indeholder et slibemiddel, som er mildt mod tandemaljen og som skånsomt hjælper til at fjerne misfarvningerne.

Kan man blive syg af en dårlig tand?

Betændelsestilstanden paradentose Et hullet tandsæt og en dårlig vedligeholdelse af dine tænder har ikke blot kosmetisk og social betydning. Faktisk er dårlige tænder forbundet med risiko for alvorlige lidelser som kræft, hjertesygdom og diabetes.

Hvad koster en Porcelænsfacade?

Prisen for porcelænsfacader varierer mellem kr. 5500,- til 6.500,- pr. tand alt afhængig efter hvilken porcelænsspecialist der benyttes. Selvom prisen på porcelænsfacader kan virke meget kostbar, er patienter altid meget tilfredse med deres resultat og føler at glæden ved behandlingen opvejer omkostningen.

Hvad gør tænder brune?

Årsager til brune pletter på tænderne Kaffe, the, rødvin, bær og visse krydderier er kendt for at indeholde farvestoffer, der kan lede til misfarvning af tænder. Det samme gør sig gældende for cigaretter, hvilket betyder at også rygning kan give mørke pletter på tænderne.

Hvordan fjerner man brune pletter på tænderne?

Her kan en tandrensning hos tandlægen ligeledes fjerne misfarvninger. En anden mulighed er også at få foretaget tandblegning. Skyldes dine mørke pletter derimod huller i tænderne, vil cariesbehandling og efterfølgende fyldning kunne afhjælpe problemet.

Kan gule tænder blive hvide igen?

Kan gule tænder blive hvide igen? Svaret er ganske enkelt ja. Uanset om du har interne eller eksterne misfarvninger, kan du få lavet en tandblegning. På den måde kan du få det hvide tandpasta smil, som du går og drømmer om.

Hvornår må man børste tænder efter klorhexidin?

Vent altid til dagen efter. I den periode, hvor du skyller din mund med klorhexidin, skal du børste tænder uden tandpasta. Pus, blod og mælk hæmmer væskens virkning. Det samme gør skummemidlet i tandpasta.

Kan klorhexidin erstatte tandbørstning?

Det kan i langt de fleste tilfælde føles umuligt at bruge tandbørsten til at rense det pågældende område, hvorfor klorhexidin mundskyl kan hjælpe. Væsken kan således være en erstatning indtil det igen er muligt at komme til med tandbørsten.

Kan dårlige tænder give feber?

Hvis tandnervebetændelsen ikke behandles, vil bakterier invadere tandnerven, som dør, og der udvikles rodbetændelse. Det kan også være et mere akut forløb med udvikling af tandbyld, hævelse og feber, men oftest forløber udviklingen af rodbetændelsen over længere tid, uden at man mærker det.

Kan forkølelse sætte sig i tænderne?

Når slimhinden hæver ved en forkølelse, kan passagen aflukkes, så snottet ikke kan løbe fra. En betændelse vil så kunne opstå i bihulen. Det begynder med, at det lyse, vandige næseflod bliver gulligt og tyktflydende, og der kommer trykkende smerter i ansigtet, tænder eller pande.

Hvad koster en Tandfacade?

Prisen for porcelænsfacader varierer mellem kr. 5500,- til 6.500,- pr. tand alt afhængig efter hvilken porcelænsspecialist der benyttes. Selvom prisen på porcelænsfacader kan virke meget kostbar, er patienter altid meget tilfredse med deres resultat og føler at glæden ved behandlingen opvejer omkostningen.

Hvad koster en Plastfacade?

Plastfacader koster fra ca. kr. 2.500,00,- pr. tand.