:

Hvad er bedst AMD eller Intel?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er bedst AMD eller Intel?
  2. Hvad er Intel Core?
  3. Er AMD Ryzen 5 godt?
  4. Hvad er forskellen på i5 og i7 processor?
  5. Er i7 godt?

Hvad er bedst AMD eller Intel?

Det er lidt en religion, om man vil bruge AMD eller Intel, som er de to største spillere. AMD med deres Ryzen 3. generation bedst til produktivitet, og kan ofte fås lidt billigere. Skal du derimod kun bruge din computer til spil, vil Intels CPU'er være bedre, men du kommer ofte også til at betale lidt mere for din CPU.

Hvad er Intel Core?

Intel Core processor Intel Core-processorerne er nok verdens mest udbredte, og de er Intels pendant til AMD's Ryzen. De er bygget til computere, og der er fire udgaver: i3, i5, i7 og i9, og som det er tilfældet med AMD Ryzen, er i3 kort sagt den svageste, mens i7 er den stærkeste.

Er AMD Ryzen 5 godt?

En AMD Ryzen 5 3600 er faktisk hurtigere end en Intel Core i5-9400F i CS:GO. – Forskellen er ca. 10,6% hurtigere, udover samtidig at være stærkere til streaming mv.

Hvad er forskellen på i5 og i7 processor?

For almindelige computerbrugere, der surfer på nettet eller bruger et enkelt let program, er i5'eren stort set perfekt til dine behov. Hvis du er en person, der arbejder med krævende programmer som f. eks. Adobe-pakken eller ønsker at lave high-end gaming, så kan Core i7 være den bedre løsning.

Er i7 godt?

Årsager til at vælge Core i7 Den mest indlysende grund er den fantastiske clock-hastighed. Med Core i7 kan du få op til 5,1 GHz takket være dens design, der har otte kerner og seksten tråde. Du skal dog betale omkring ekstra penge sammenlignet med Core i5 fra samme generation.