:

Kan man rejse til USA hvis man ikke er vaccineret?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man rejse til USA hvis man ikke er vaccineret?
 2. Hvad skal man være opmærksom på når man rejser til USA?
 3. Hvor kan jeg rejse hen uden vaccine?
 4. Kan man komme til Grækenland?
 5. Hvornår kan man ikke komme ind i USA?
 6. Hvad må man ikke tage med til USA?
 7. Hvor mange penge må man indføre i USA?
 8. Kan man rejse i Europa uden vaccine?
 9. Hvilke lande har lukket for danskere?
 10. Kan man bruge dansk kørekort i Grækenland?
 11. Hvor gammel skal man være for at køre bil på Rhodos?
 12. Kan man komme til USA hvis man har været i Iran?

Kan man rejse til USA hvis man ikke er vaccineret?

Hvis du ikke er vaccineret, kan du ikke rejse til USA som turist. Der er krav om test og karantæne efter indrejsen for undtagne rejsende, der ikke er vaccineret. Der kan desuden være krav om dokumentation for planlagt vaccination i USA.

Hvad skal man være opmærksom på når man rejser til USA?

Vi anbefaler, at du kontakter myndighederne i USA og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne. Du skal være opmærksom på, at der er risiko for smitte med COVID-19 i hele verden, og de forskellige landes indrejseregler kan derfor ændres med kort varsel.

Hvor kan jeg rejse hen uden vaccine?

Som vaccineret kan du rejse frit i det meste af verden. Ved indrejse i Danmark er der ikke længere restriktioner, så man kan nu indrejse uden krav om test eller isolation – uanset om man er vaccineret eller tidligere smittet.

Kan man komme til Grækenland?

Start bilen og afsted På kør-selv-ferie til Grækenland kan du køre når du vil, stoppe hvor du finder det interessant eller tage turen i ét hug. Du bestemmer selv 100% over din tur. Nogle vil mene at man får sjælen med på en anden måde, når man kan følge landskabet skifte karakter undervejs som på en kør-selv-ferie.

Hvornår kan man ikke komme ind i USA?

Indrejseforbud til USA 8 november 2021. Det er siden den 16. marts 2020 ikke muligt at rejse til USA, såfremt du indenfor de sidste 14 dage har opholdt dig i et af følgende lande/områder: Schengenområdet, herunder Danmark.

Hvad må man ikke tage med til USA?

Kødprodukter, grøntsager og frugter. Landbrugsprodukter som grøntsager, frugter, kartofler, gulerødder og andre rodfrugter må ikke medtages til USA. Det samme gælder ferske kødprodukter, tørrede kødprodukter samt øvrige madvarer, som indeholder kødprodukter.

Hvor mange penge må man indføre i USA?

I amerikansk lov er der ikke nogen grænse for hvor mange kontanter du må indføre, men er beløbet større end 10.000 dollars så skal du udfylde et told-dokument (FinCEN 105).

Kan man rejse i Europa uden vaccine?

Rejsende bør have lov til at rejse ind i EU, hvis de opfylder en af følgende betingelser: de har modtaget hele den primære vaccinationsserie af en covid-19-vaccine, som er godkendt af EU eller Verdenssundhedsorganisationen (WHO), og der er fået færre end 270, siden afslutningen af serien.

Hvilke lande har lukket for danskere?

Hvilke lande har åbnet grænserne for danske turister?

LandTransitOphold
HollandJaJa
IrlandJaJa
IslandJaJa
ItalienJaJa
4. jun. 2020

Kan man bruge dansk kørekort i Grækenland?

Dit almindelige kørekort er tilstrækkeligt i alle EU-lande, Schweiz og de tre EØS-lande (Island, Norge og Liechtenstein). Hvis du opholder dig i et land uden for EU eller EØS, skal du muligvis have et internationalt kørekort.

Hvor gammel skal man være for at køre bil på Rhodos?

For at leje en bil i Grækenland skal du være mindst 21 år gammel, og for nogle leverandører skal du være 23.

Kan man komme til USA hvis man har været i Iran?

Hvis du som dansk statsborger har været på rejse i Irak, Iran, Syrien eller Sudan efter den 1. marts 2011, kan du pr. 21. januar 2016 ikke længere rejse ind i USA på en ESTA-godkendelse.