:

Hvad vil du med dit arbejdsliv?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad vil du med dit arbejdsliv?
 2. Hvordan vil du karakterisere dit arbejdsliv?
 3. Hvorfor skulle vi ansætte dig?
 4. Hvad er mine ambitioner?
 5. Hvad har jeg lyst til at arbejde med?
 6. Hvordan finder jeg ud af hvad mit drømmejob er?
 7. Hvad bidrager du selv med til samarbejdet?
 8. Hvordan bidrager du til et godt samarbejde?
 9. Hvorfor er du interesseret i jobbet svar?
 10. Hvorfor vil du gerne arbejde hos os svar?
 11. Hvad er dine stærke sider jobsamtale?
 12. Hvad er dine svage sider jobsamtale?
 13. Hvordan finder man ud af hvad man interesserer sig for?
 14. Hvordan finder jeg ud af hvilket job der er mit drømmejob?
 15. Hvis man ikke vil arbejde?

Hvad vil du med dit arbejdsliv?

Hvis du ikke føler dit arbejdsliv giver oprigtig glæde og mening, er der hjælp at hente. Når du får identificeret præcis, hvad det er, der skal for at du kan sætte dine unikke styrker og talenter i spil, samtidig med, at du ved hvad du brænder for, kan du få det arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag.

Hvordan vil du karakterisere dit arbejdsliv?

Skriv mindst tre bud på, hvordan dine opgavers karakter kan gøre, at du trives et halvt år fra nu. Eksempler på, hvornår opgaverne passer mig godt: Når jeg oplever at være i flow i forhold til anvendelsen af mine kompetencer og har den fornødne tid til at løse opgaverne.

Hvorfor skulle vi ansætte dig?

Fortæl derfor den rekrutteringsansvarlige, hvilke aspekter hos arbejdsgiveren, du tror, vil motivere dig, og hvorfor du mener det. Hvad har du, som ingen andre har? Prøv at relatere dine kvaliteter, styrker og personlighed til arbejdspladsen. Hvad gør dig i stand til at bidrage til virksomhedens udvikling?

Hvad er mine ambitioner?

Hvad er dine ambitioner? Det vigtigste spørgsmål du kan stille dig selv er “Hvad er det du vil dedikere dit liv til?”. Hvorfor er det du står op om morgenen og tager på arbejde? Hvad er dit bidrag til verden?

Hvad har jeg lyst til at arbejde med?

Og første skridt i processen er at finde ud af, hvad man egentlig gerne vil. Et jobskifte er et godt tidspunkt at overveje, hvad man egentlig har lyst til at arbejde med. Det mest naturlige er at finde et job der ligner det, man havde før, men det er ikke nødvendigvis den rigtige beslutning.

Hvordan finder jeg ud af hvad mit drømmejob er?

Her får du 4 gode råd til, hvordan du kan komme nærmere en afklaring.

 1. Få overblik over dine interesser og talenter. Først og fremmest skal du danne dig et overblik over det, der interesserer dig, og hvor du føler dig dygtigst. ...
 2. Brug Jobkompasset. ...
 3. Lær af andres joberfaringer. ...
 4. Undersøg forskellige karriereveje.

Hvad bidrager du selv med til samarbejdet?

- Samarbejde handler om dialog og en fælles forståelse. Vi behøves ikke alle være bedste venner bare for at kunne samarbejde, men vi skal have en gensidig respekt, sagde Eva Thoft. Når Eva Thoft møder sine klienter, hører hun dem ofte sige, at samarbejdet opstår, når man har gode kolleger.

Hvordan bidrager du til et godt samarbejde?

5 tips: Sådan sikrer du et positivt samarbejde

 1. Spørg dig selv, om dine følelser er berettiget. ...
 2. Selv hvis irritation er berettiget, så lær at tilgive. ...
 3. Hav et formål med alle dine udtalelser, og sørg altid for at have noget positivt med. ...
 4. Vær den første til at anerkende egne fejl. ...
 5. Anerkend andres faglighed.
16. nov. 2016

Hvorfor er du interesseret i jobbet svar?

En god metode kunne være at gentage "HVORFOR vil jeg gerne have dette job ?" "Fordi det lyder spændende", "HVORFOR lyder det spændende", "Fordi jeg elsker at arbejde med xx, eller jeg ser jobbet som en mulighed for, eller det er specielt fordi der er en kombination af xx og xx".

Hvorfor vil du gerne arbejde hos os svar?

Hvorfor vil du arbejde for os? Undgå svar som: “Fordi jeg synes (kommunikations-) branchen er spændende”. Svar i stedet, så du viser, at du kan udfylde virksomhedens behov. Nævn gerne to eller tre attraktive faktorer ved jobbet og hold inde med de ting, som du ser som uoverkommelige udfordringer.

Hvad er dine stærke sider jobsamtale?

Nævn dine tre stærkeste sider Samtidig skal du være ærlig, så du kan leve op til dine ord, hvis du får jobbet. Dine svar skal vise, at du har tænkt over, hvad dine styrker er, og at du ved, hvordan du bruger dem. Kom med eksempler på, hvordan du har brugt dine styrker i tidligere jobs.

Hvad er dine svage sider jobsamtale?

De bedste svagheder at nævne, er svagheder, som de allerede kender fra din ansøgning. Hvis du er nyuddannet, så er det naturligvis en svaghed, at du ikke har erfaring på området. Men det er også en ufarlig svaghed, for din (forhåbentlig) kommende chef ved jo godt, at du er nyuddannet efter at have læst dit CV.

Hvordan finder man ud af hvad man interesserer sig for?

Og her er det vigtigt at du tager ansvar for at finde ud af hvad det er for dig. Hvis du føler dig bremset af, at du syntes det du brænder for virker uopnåeligt, så formuler spørgsmålet “Hvordan kan jeg opnå X”. Det spørgsmål hjælper dig til at åbne op for at se muligheder i stedet for begrænsninger.

Hvordan finder jeg ud af hvilket job der er mit drømmejob?

Her får du 4 gode råd til, hvordan du kan komme nærmere en afklaring.

 1. Få overblik over dine interesser og talenter. Først og fremmest skal du danne dig et overblik over det, der interesserer dig, og hvor du føler dig dygtigst. ...
 2. Brug Jobkompasset. ...
 3. Lær af andres joberfaringer. ...
 4. Undersøg forskellige karriereveje.

Hvis man ikke vil arbejde?

Når man fylder sin dag med aktiviteter, der ikke er arbejde, skal man selv gøre det meningsgivende. Det paradoksale ved livet uden for arbejdet er, at det på mange måder fortsat er bestemt af arbejdslivet. Man skal hele tiden forklare sig som nyttig. Både over for andre, men især over for sig selv.