:

Hvor lang tid er ens pakke i tolden?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor lang tid er ens pakke i tolden?
  2. Hvad sker der hvis jeg ikke betaler told?
  3. Hvorfor er min pakke tilbageholdt?
  4. Hvad sker der hvis min pakke bliver taget i tolden?
  5. Kan man undgå at betale told?
  6. Hvornår skal man betale importafgift?
  7. Hvorfor bliver pakker taget i tolden?
  8. Hvad er import told?
  9. Hvis en pakke bliver væk?
  10. Hvordan undgår man at betale told?

Hvor lang tid er ens pakke i tolden?

Svar: Alt efter hvilken service der er valgt, da pakken blev sendt, kan det sagtens tage mere end en måned for pakken at nå frem. Normalt tager fortoldningen ikke ret lang tid, oftest forsinkes en pakke kun med en dag eller to på grund af fortoldningen.

Hvad sker der hvis jeg ikke betaler told?

Har en gave en værdi under 360 kr., bliver der ikke pålagt afgifter. Har gaven en værdi mellem 360 kr. og 1.150 kr., skal der betales 25% moms og et importgebyr....Hvad er moms, told og gebyr?

Varens værdiHvor meget skal jeg betale
Over 1.150 kr.​Du skal betale moms, eventuel told og importgebyr

Hvorfor er min pakke tilbageholdt?

Hvis Toldstyrelsen, ved kontrol af postpakker eller af rejsende mv., får mistanke om, at der sker indførsel af kopivarer, vil produkterne som udgangspunkt blive tilbageholdt.

Hvad sker der hvis min pakke bliver taget i tolden?

Køber du et ulovligt produkt udenfor EU, og bliver pakken taget i tolden, så får du den under ingen omstændigheder udleveret. Du risikere at få en bøde, og derefter ryger varen til destruktion. Der er meget skrape krav ved import af nogle varetyper, herunder medicin og slankeprodukter, som der skal overholdes.

Kan man undgå at betale told?

juli 2021 er du ikke længere fritaget for at betale moms, når du køber varer under 80 kr. fra et land uden for EU. Varer købt uden for EU tillægges 25% moms. Derudover kommer der et transportørgebyr, oven i prisen, som typisk er på mellem 150-250 kr.

Hvornår skal man betale importafgift?

Du skal betale told, hvis du køber varer på nettet fra et land uden for EU, og den samlede pris er på mere end 150 euro før fragt. Beløbsgrænsen gælder dermed for den samlede værdi af alle varerne i forsendelsen. Når du opgør værdien, skal du kun medregne prisen for selve varerne - dette kaldes varernes egenværdi.

Hvorfor bliver pakker taget i tolden?

Alt post til og fra udlandet kan blive udtaget til kontrol, uanset om det drejer sig om lande inden for EU eller uden for EU. Formålet med kontrollen er at undersøge, om forsendelser indeholder varer, som du ikke må føre ind eller ud af Danmark, fx narko, doping og visse skydevåben.

Hvad er import told?

Told er en ekstra afgift, som du skal betale, når du importerer en vare fra et land, som ikke er medlem af EU. Tolden kan variere alt afhængig af den type vare, du ønsker at importere. Hvis du eksempelvis køber tekstiler eller beklædning fra USA, kan tolden være forskellig fra import af parfumer eller lignende.

Hvis en pakke bliver væk?

Du overtager først ansvaret for varen, når du modtager pakken. Det er derfor netbutikkens ansvar, hvis pakken fx forsvinder under fragten eller går i stykker. Hvis du har aftalt med netbutikken eller fragtselskabet, at pakken fx skal lægges i din garage, vil leveringen være sket, når pakken er lagt i garagen.

Hvordan undgår man at betale told?

Eksempel (du skal ikke betale told) : Hvis du køber et ur til 1.000 kr. i en netbutik og derefter en urrem til 500 kr. i en anden netbutik, så sendes varerne hver for sig, og der er tale om to forskellige forsendelser. Begge forsendelser er hver især er under grænsen, og dermed skal der ikke betales told.