:

Hvad er antirefleks i briller?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er antirefleks i briller?
  2. Er der forskel på kvaliteten af brilleglas?
  3. Hvorfor krakelerer mine briller?
  4. Hvilke brilleglas bruger Synoptik?
  5. Hvilke brilleglas er de bedste?
  6. Hvad er det bedste brilleglas?
  7. Hvad koster Rodenstock glas med glidende overgang?

Hvad er antirefleks i briller?

Fordelene ved en antirefleksbehandling Den sørger for et transparent, klart og uhindret syn, giver glassene et mere attraktivt udseende og giver brugeren et jævnt og refleksfrit syn. Glas uden antirefleksbehandling har en stor ulempe: De giver mange synlige reflekser for brugeren.

Er der forskel på kvaliteten af brilleglas?

”Glas er vel glas”, tænker du måske. Men sådan er det ikke - der er stor forskelbrilleglas. Forskellen på de forskellige glas kan sågar være altafgørende for dit syn, og derfor er det essentielt at du får glas, der er tilpasset dig og dine behov, næste gang det er tid til at købe nye briller.

Hvorfor krakelerer mine briller?

Ekstreme temperaturskift kan få overfladen til at krakelere på grund af de forskellige strukturer i basisglasset og overfladebehandlingen. Lad derfor aldrig etui eller briller ligge i længere tid i en sauna eller på instrumentbrættet i bilen om sommeren.

Hvilke brilleglas bruger Synoptik?

I din lokale Synoptik finder du glasspecialister, der kan bruge deres store ekspertise til at gøre dig klogere på vores bedste Platin- og Diamantglas. Start dit skarpere syn med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Hvilke brilleglas er de bedste?

Det bedste brilleglas for dig afhænger både af dit syn, din livsstil, budget og hvilke forventninger du har til dine brilleglas. Alle disse parametre tager din optiker højde for, når du får en grundig synsprøve i Nyt Syn, så vi kan give dig den mest optimale synsløsning til dig og dine øjne.

Hvad er det bedste brilleglas?

Essilor laver ikke bare verdens bedste glas, men har udviklet et helt unikt måleudstyr, og det er det, vi bruger til vores synstest. Processen indebærer en scanning af dit øje, og på grundlag af den scanning laver vi en dybdegående analyse for at finde ud af, hvad det lige netop er for et brilleglas, du skal bruge.

Hvad koster Rodenstock glas med glidende overgang?

Prisen starter ved 800 kr. for vores standard glas, mens individuelle glas med glidende overgang koster 3.300 kr. Herimellem finder du vores premium glas med glidende overgang til 2.000 kr. og Elite glas til 2.800 kr.