:

Er DVD film noget værd?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er DVD film noget værd?
 2. Hvor kan jeg sælge mine DVD film?
 3. Kan man sælge DVD?
 4. Hvad er Disney VHS bånd værdi?
 5. Hvad gør man med gamle DVD film?
 6. Hvilke cd er penge værd?
 7. Hvor kan man aflevere gamle DVD?
 8. Hvordan sorteres VHS bånd?
 9. Kan man stadig købe VHS afspiller?
 10. Hvordan Affaldssorteres DVD?
 11. Hvor kan jeg sælge mine gamle cd er?
 12. Hvad kan man lave af gamle CD?
 13. Hvor skal DVD er smides ud?
 14. Hvor skal juicekartoner kastes?
 15. Er CD plastaffald?

Er DVD film noget værd?

Måske er nogle af de sorte bånd i flyttekassen noget værd – få svaret her. Netflix, HBO og andre streamingtjenester bliver brugt, når vi skal se film. DVD'erne og Blu-ray'ens tid er ved at være forbi, og derfor skulle man tro, at noget så old school som VHS-bånd for længst var lagt i graven. Men tro om igen.

Hvor kan jeg sælge mine DVD film?

Velkommen til Brugtefilm.dk. Køb & salg af nye og brugte film, spil og tilbehør. Har du en samling film, spil eller tilbehør du vil sælge så kontakt os for et tilbud.

Kan man sælge DVD?

Ifølge QXL kan man nemlig sagtens sælge sine dvd-film og få gode penge for dem, selvom alskens nye teknologi-opfindelser er ved at køre de gode gamle dvd'er ud på et sidespor. - Det er langt fra alle danskere, der har taget streaming til sig, tværtimod.

Hvad er Disney VHS bånd værdi?

Sidste måned blev ti originale Disney-bånd sat til salg på eBay for ikke mindre end 14.000 pund – ca. 113.000 kr. Samlingen inkluderede klassikere som »Robin Hood«, »Askepot« og »Aladdin«. Det skal dog understreges, at ikke alle Disneyfilm er lige dyrebare.

Hvad gør man med gamle DVD film?

Vær opmærksom på at DVD og blu-ray i disse år er i hård konkurrence med streaming. Derfor er der en del titler vi ikke længere kan afhænde. Vælger du at bytte til andre ting, får du op til 30% ekstra at shoppe for. Kan bruges på alle brugte varer i Accords butikker.

Hvilke cd er penge værd?

Disse slags CD'er har størst potentiale for at blive mest værd. - Bokssæt med alle de store kunstnere er altid interessante, fortæller Brian Olsson. Han nævner, at bokssæt fra Beatles, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Rolling Stones, David Bowie og Led Zeppelin godt kan gå hen og blive mange penge værd.

Hvor kan man aflevere gamle DVD?

Vi kan i dag desværre ikke genbruge hverken CD'er eller DVD'er, så dem kan du aflevere i din beholder til Restaffald eller på genbrugspladsen som Rest efter sortering.

Hvordan sorteres VHS bånd?

Afleveres på genbrugsstationen som ' Småt brændbart '. Småt brændbart er det, der ikke kan genanvendes. Husk at sortere dit affald.

Kan man stadig købe VHS afspiller?

VHS-standarden blev udviklet af japanske JVC, der dog trak sig for år tilbage. Japanske Funai Electric er eneste tilbageværende producent af afspillere og de melder nu, at produktionen indstilles i slutningen af juli 2016. Selskabet kan ikke længere få fat i komponenterne og markedet er nedadgående.

Hvordan Affaldssorteres DVD?

Selve DVD´en er et sammensat materiale og skal afleveres som restaffald. Papiret skal i beholderen til papir og småt pap og coveret i beholderen til glas, plast og metal.

Hvor kan jeg sælge mine gamle cd er?

Der er altid ca. 15.000 CD'er og mindst 20.000 LP'er på lager, og omkring 3000 filmtitler og 500 spil. Vi sælger også tilbehør som ydercovers til LP'er, inderposer, pladerens og pladebørster. Vi har en lang række nye musik og film-magasiner som eksempelvis, Kerang, Rolling Stone, Empire, Sound On Sound.

Hvad kan man lave af gamle CD?

Det kan være en god idé, at give CD'erne en gang akryllak, når malingen er tør. Lav en flot væg med alle de malede CD'er. Du kan hænge dem op med abesnot. Du kan også lave et sjovt dyr eller andet ud af en CD - fx denne sjove påfugl.

Hvor skal DVD er smides ud?

Hvor skal det hen? Vi kan i dag desværre ikke genbruge hverken CD'er eller DVD'er, så dem kan du aflevere i din beholder til Restaffald eller på genbrugspladsen som Rest efter sortering. Du kan også aflevere Cd'er og DVD'er til vores genbrugsbutikker, så andre kan få glæde af dem.

Hvor skal juicekartoner kastes?

Mælke- og juicekartoner er lavet af forskellige typer materialer, som ikke kan skilles ad. De må derfor ikke afleveres som pap, men skal til restaffald.

Er CD plastaffald?

01 Cd'er og dvd'er VHS-bånd er også af plast og skal i denne container. Coveret fra dvd'er og cd'er skal også afleveres her. Men der må ikke komme poser og papkartoner i containeren.