:

Hvilke Cirkuser er der i Danmark?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke Cirkuser er der i Danmark?
 2. Hvilke personer er der i et cirkus?
 3. Hvem ejer Cirkus Baldoni?
 4. Hvem ejer Cirkus Arena?
 5. Hvad laver Diana Benneweis?
 6. Hvad er Danmarks største cirkus?
 7. Hvem er cirkusdirektør i Cirkus Summarum?
 8. Hvem er med i Cirkus Summarum 2022?
 9. Hvor kommer cirkus fra?
 10. Er der dyr i cirkus Baldoni?
 11. Hvem er Laura Berdino gift med?
 12. Er der dyr i Cirkus Arena?
 13. Hvor bor Diana Benneweis?
 14. Hvad skete der med Cirkus Benneweis?
 15. Hvad hedder verdens største cirkus?

Hvilke Cirkuser er der i Danmark?

I Danmark har vi seks cirkus: det store Cirkus Arena, de mellemstore Cirkus Baldoni og Cirkus Trapez og de små Cirkus Arli og Cirkus Mascot.

Hvilke personer er der i et cirkus?

Cirkus anvendes til forestillinger med dresserede dyr, samt akrobater, jonglører, klovne og lignende, under et ofte kaldt artistnumre. Tidligere forekom også eksotiske dyr, herunder rovdyr, der i dag er forbudt i adskillige lande.

Hvem ejer Cirkus Baldoni?

Efter sommerturneen i 2001 ændrede René Mønster koncept og navnet blev nu Cirkus Baldoni. Til og med 2014 drev han sit cirkus i samarbejde med ægtefællen Thessa Daniella (født 1959). Ægteskabet blev opløst i 2015, og siden har René Mønster været eneejer af Cirkus Baldoni.

Hvem ejer Cirkus Arena?

Benny Berdino fortæller om sin far, Cirkus Arenas grundlægger. I begyndelsen er det kun familien og klovnen Larno, som udgør Cirkus Arena, men lidt efter lidt bliver personalet udvidet med gøglere og artister, som bliver engageret fra år til år.

Hvad laver Diana Benneweis?

Diana Benneweis (født 12. juni 1947 i Langeskov) var cirkusdirektør i Cirkus Benneweis fra 19. I 2015 stoppede hun som direktør og overdrog ledelsen til sine børn, Dawid og Nadia Benneweis.

Hvad er Danmarks største cirkus?

Cirkus Arena - Nordens Største Cirkus.

Hvem er cirkusdirektør i Cirkus Summarum?

“Jeg elsker når folk går over stregen”. Cirkusdirektøren Kaj har været en tur i cirkuskælderen, hvor han har fundet sin cirkus-mormors fantasi-tape. Og hvis man en gang har sluppet børn fri med malertape i stuen og på værelset, så vil de fleste kende virkningen af sådan noget fantasitape.

Hvem er med i Cirkus Summarum 2022?

Glæd jer til at opleve Motor Mille, Onkel Reje, Silja og Hr. Skæg i manegen til Cirkus Summarum 2022! Det bliver både spektakulært og storslået, når Motor Mille, Silja, Hr. Skæg og Onkel Reje rammer manegen.

Hvor kommer cirkus fra?

Der er bred enighed om, at opfinderen af cirkus er englænderen Philip Astley. I 1768 åbnede han en rideskole i London, hvor han om eftermiddagen gav forestillinger bl. a. på sin hest Gibraltar.

Er der dyr i cirkus Baldoni?

Løven Leonardo, er iøvrigt eneste dyr, der er med i forestillingen. Cirkus Baldoni er nemlig et dyrefrit cirkus – hvilket var en overvejende årsag til at vi gerne komme og se forestillingen.

Hvem er Laura Berdino gift med?

Laura og Jackie Berdino blev mand og kone 12. september 2009 og har datteren Scarlett. Laura træner og passer 60 heste i alle størrelser, og som Arenas smukke cirkusprinsesse.

Er der dyr i Cirkus Arena?

Det er vigtigt at huske, at vi i Cirkus Arena ikke bare lever af vores dyr, vi lever i allerhøjeste grad med dem. Når vi er sammen med dyrene alle timer i døgnet, så lærer vi at aflæse dem uden noget hokus pokus.

Hvor bor Diana Benneweis?

Hun bor i Schweiz, og om sommeren bor hun i sit sommerhus i Sverige.

Hvad skete der med Cirkus Benneweis?

Der blev heller ikke turneret i sæsonerne 20. I et DR-interview med Dawid Benneweis i juni 2020 fremgik det, at "efter en hård periode med faldende billetsalg og andre problemer måtte Cirkus Benneweis lukke og slukke i 2015, efter 128 år med cirkus".

Hvad hedder verdens største cirkus?

Cirque de Soleil er det største.