:

Hvilke flyselskaber har bagage inkluderet?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke flyselskaber har bagage inkluderet?
 2. Hvor meget må man have med i flyet?
 3. Hvad betyder formidling af bagage?
 4. Hvad er personlig ejendel fly?
 5. Hvad koster indchecket bagage?
 6. Hvad må man ikke tage med i håndbagagen?
 7. Hvor mange ml må man have med i bagagen?
 8. Hvor lang tid før kan man tjekke bagage ind?
 9. Hvad er en lille håndbagage?
 10. Hvad er en lille taske Norwegian?
 11. Hvad koster det at tilføje bagage?
 12. Kan man betale for bagage i lufthavnen?

Hvilke flyselskaber har bagage inkluderet?

Rejsefeber har desværre ikke mulighed for at tilføje ekstra bagage, hvis du allerede har bagage inkluderet i din billet.

 • Her finder du links til vores mest populære flyselskaber. ...
 • Aer Lingus.
 • Aeroflot.
 • Aerolineas Argentinas.
 • airBaltic.
 • Air Canada.
 • Air China.
 • AirFrance.

Hvor meget må man have med i flyet?

Generelt skal væsker eller andet flydende materiale medbringes i beholdere, der som maksimum kan indeholde 100 ml. Det er tilladt for dig at medbringe mere end én beholder á 100 ml. Dog du ikke medbringe flere beholdere, end der kan være i en gennemsigtig pose, der kan genlukkes, og har et rumfang på én liter.

Hvad betyder formidling af bagage?

Vi anbefaler dog altid, at du kontrollerer, hvilke betingelser der gælder for håndbagage og indchecket bagage på flyselskabets hjemmeside. Det skyldes, at vi kun formidler bagage i henhold til flyselskabets vilkår og betingelser. Vær også opmærksom på, at nogle flyselskaber opkræver et gebyr for bagage.

Hvad er personlig ejendel fly?

En lille personlig genstand, der kan anbringes under sædet foran dig (fx en lille håndtaske, en smal laptoptaske, pose fra taxfree-butik). Pak nødvendige ting i din personlige taske (fx medicin, værdigenstande og babyting).

Hvad koster indchecket bagage?

indchecket bagage og for hhv. udrejse og hjemrejse. Gebyrer er i euro eller den tilsvarende lokale valuta, og prisen for indchecket bagage på 23 kg ligger mellem EUR. Gebyrerne for ekstra bagage varierer afhængigt af ruten og/eller destinationen, og hvorvidt du køber på forhånd eller i lufthavnen.

Hvad må man ikke tage med i håndbagagen?

Din håndbagage skal efterses i sikkerhedskontrollen, da der er særlige regler for, hvad du må tage med dig ombord på flyet. Der er begrænsninger på, hvor mange væsker, som fx vand, perfume og cremer, du må tage med i din håndbagage.

Hvor mange ml må man have med i bagagen?

Væsker eller flydende stoffer i håndbagagen skal medbringes i beholdere, der maksimalt kan rumme 100 ml.

Hvor lang tid før kan man tjekke bagage ind?

En god regel er, at du er i lufthavnen senest to timer før afrejse. Så er der nemlig god tid, og du undgår pressede situationer. Det første du gør, at at checke ind i self service-automaterneeller check-in skrankerne.

Hvad er en lille håndbagage?

Hertil er det afhængigt af billettype og flyselskab typisk tilladt at medbringe en mindre taske op til 43 cm x 25 cm x 22 cm. Reglerne for håndbagage afhænger altså ikke kun af vægt, men også af målene på bagagen.

Hvad er en lille taske Norwegian?

1 lille taske (under sædet) (30 x 20 x 38 cm) + 1 håndbagage (bagagehylde) (55 x 40 x 23 cm) max 10 kg totalt.

Hvad koster det at tilføje bagage?

Der beregnes tillæg for overvægt for alle genstande over grænsen på 2 stykker bagage og for genstande over DKK pr. kg pr.

Kan man betale for bagage i lufthavnen?

Medbringer du ekstra bagage eller har du overvægt uden forudbestilling, opkræves ekstra betaling i lufthavnen, inden din bagage bliver checket ind. Priserne kan variere fra lufthavn til lufthavn. Spørg dit rejsebureau, hvis du er i tvivl.